Nieuwsoverzicht

Achterban toont betrokkenheid met bewoners, deelnemers en logés

Geplaatst op 24 June 2019 in: Algemeen

In 2018 heeft de Stichting Steun Adullam ruim € 1.230.000 ontvangen van particulieren, bedrijven, kerken, comités, verkooppunten en scholen.
Lees meer

Eerste steen onthuld op Kroonheim

Geplaatst op 24 May 2019 in: Algemeen

Onder het toeziend oog van bewoners, medewerkers en genodigden is op vrijdag 24 mei jongstleden de eerste steen onthuld om de nieuwbouw op Kroonheim te vieren.
Lees meer

Kijken en kopen in de Adullam-Molenwinkel

Geplaatst op 20 May 2019 in: Media, Algemeen

Korenmolen De Kraai in Westbroek is meer dan een monumentale molen. Hij herbergt een Adullam-winkel én een unieke oldtimercollectie. De eigenaars vertellen hoe dat zo is gekomen.
Lees meer

Adullam verstuurt maandelijkse nieuwsbrief

Geplaatst op 02 May 2019 in: Algemeen

Vanaf april verstuurt Adullam iedere maand een nieuwsbrief met nieuwtjes, verhalen, activiteiten en een speciale aanbieding. Op deze manier vergroten we uw betrokkenheid van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Lees meer

KDC De Klimop verhuist naar Obadjaschool

Geplaatst op 01 May 2019 in: Algemeen

Kinderdagcentrum (KDC) De Klimop is een onderdeel van Stichting Zorg Adullam, en momenteel gevestigd in de Eliëzerschool in Zwolle. Al vanaf het begin was bekend dat dit een tijdelijke situatie is.
Lees meer

Nieuw: logeren op Kroonheim

Geplaatst op 14 March 2019 in: Algemeen

De nieuwbouw van Kroonheim in Uddel is gestart en hier zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 een logeergroep openen. Kroonheim is een locatie van Stichting Zorg Adullam waar op de logeergroep (intensieve) zorg wordt verleend aan kinderen, jongeren en ouderen met een beperking.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie