Nieuwsoverzicht

Koninklijke onderscheiding voor de heer Evink

Geplaatst op 30 March 2020 in: Algemeen

Op vrijdag 21 februari is de heer E. Evink koninklijk onderscheiden door burgemeester mw. T. Haseloop-Amsing van de gemeente Oldebroek. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Adullam in Barneveld. De heer Evink is door Adullam voorgedra...
Lees meer

Afscheidssymposium Zorg voor de ander

Geplaatst op 30 March 2020 in: Algemeen

Vrijdag 21 februari jongstleden nam Adullam afscheid van drie Raad van Toezicht leden. De termijnenstatutair aftreden van de heren J.P. Ottervanger, B.J. van der Vlies en P.A. Zevenbergen zijn verstreken, wat leidde tot een afscheidssymposium voor deze oud-leden.
Lees meer

Bewoners Kroonheim verhuizen naar nieuwbouw

Geplaatst op 05 March 2020 in: Algemeen

Op vrijdag 24 mei jl. is de eerste steen onthuld van het nieuwe woongebouw bij Kroonheim. Nog geen jaar later, op woensdag 4 maart jl., verhuisden de bewoners naar het nieuwe woongebouw.
Lees meer

Nieuwbouw Staphorst

Geplaatst op 03 January 2020 in: Algemeen

De woonlocaties Schoonsterheim en Lindenheim gaan verhuizen en komen naast het huidige dagactiviteitencentrum Horstheim in Staphorst. Bekijk hier de foto's van de sloop en de bouw van het DAC en de nieuwe woonvoorzieningen in Staphorst! ...
Lees meer

Groot personeelstekort in refozorg

Geplaatst op 22 October 2019 in: Media

Het personeelstekort in de reformatorische gehandicaptenzorg groeit. Om de gaten te vullen, worden steeds vaker uitzendkrachten ingezet. Die hebben niet altijd een christelijke achtergrond. „Soms leest een uitzendkracht bij de dagopening het gebed voor van een stukje papier.”
Lees meer

Feestelijke opening van KDC De Klimop (+video)

Geplaatst op 18 September 2019 in: Algemeen

Onder toeziend oog van kinderen, medewerkers en genodigden is op woensdag 18 september jl. Kinderdagcentrum De Klimop feestelijk geopend.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie