Nieuwsoverzicht

Coronavirus: actuele ontwikkelingen en maatregelen 2021

Geplaatst op 04 January 2021 in: Algemeen

Actualisering stopt

In het achterliggende jaar hebben we u met enige regelmaat geïnformeerd over de coronasituatie op de Adullam locaties. Nu de coronapandemie een jaar actief is en dat ook nog wel zal blijven ontstaat er een soort constante situatie.


Lees meer

Maasheim in Puttershoek bestaat 25 jaar

Geplaatst op 03 November 2020 in: Algemeen

Op woensdag 4 november viert Maasheim haar 25-jarig bestaan. Wat begon met een dagactiviteitencentrum is uitgegroeid tot een centrum voor wonen, werken, logeren en een kinderdagcentrum in Puttershoek.
Lees meer

Gedenksteenlegging Streekheim gevierd

Geplaatst op 25 September 2020 in: Algemeen

Onder het toeziend oog van bewoners en genodigden is op 24 september jongstleden de gedenksteen van Streekheim onthuld. Streekheim is een nieuwe woonvoorziening van Stichting Zorg Adullam, en wordt gebouwd aan de Kerklaan in Staphorst.
Lees meer

Een professioneel 2019

Geplaatst op 30 July 2020 in: Algemeen

De focus is verlegd naar professionaliseren VIC-Workhome op Kroonheim is hier een voorbeeld van. Door vakkundig personeel en inzet van medische disciplines en huisvesting, krijgen mensen met een zeer intensieve zorgvraag passende zorg en begele...
Lees meer

Hoge bijdragen vanuit betrokken achterban

Geplaatst op 19 June 2020 in: Algemeen

Over 2019 heeft Stichting Steun Adullam een bedrag van ruim € 1,4 mln. euro aan giften ontvangen vanuit de achterban. Comités, kerken, particulieren, verkooppunten, bedrijven en scholen hebben zich op diverse wijzen ingezet voor de zorg en begeleiding van de mensen met een beperking.
Lees meer

Streekheim, naam nieuwe woonvoorziening Staphorst, onthuld

Geplaatst op 22 May 2020 in: Algemeen

De naam Streekheim is op dinsdag 19 mei jongstleden door bewoner Anita de Vroed feestelijk onthuld. Streekheim is een nieuwe woonvoorziening van Stichting Zorg Adullam, en wordt gebouwd aan de Kerklaan in Staphorst.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie