Nieuwsoverzicht

Kijken en kopen in de Adullam-Molenwinkel

Geplaatst op 20 mei 2019 in: Algemeen, Media

Korenmolen De Kraai in Westbroek is meer dan een monumentale molen. Hij herbergt een Adullam-winkel én een unieke oldtimercollectie. De eigenaars vertellen hoe dat zo is gekomen.
Lees meer

Adullam verstuurt maandelijkse nieuwsbrief

Geplaatst op 02 mei 2019 in: Algemeen

Vanaf april verstuurt Adullam iedere maand een nieuwsbrief met nieuwtjes, verhalen, activiteiten en een speciale aanbieding. Op deze manier vergroten we uw betrokkenheid van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Lees meer

KDC De Klimop verhuist naar Obadjaschool

Geplaatst op 01 mei 2019 in: Algemeen

Kinderdagcentrum (KDC) De Klimop is een onderdeel van Stichting Zorg Adullam, en momenteel gevestigd in de Eliëzerschool in Zwolle. Al vanaf het begin was bekend dat dit een tijdelijke situatie is.
Lees meer

Nieuw: logeren op Kroonheim

Geplaatst op 14 maart 2019 in: Algemeen

De nieuwbouw van Kroonheim in Uddel is gestart en hier zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 een logeergroep openen. Kroonheim is een locatie van Stichting Zorg Adullam waar op de logeergroep (intensieve) zorg wordt verleend aan kinderen, jongeren en ouderen met een beperking.
Lees meer

Een feestelijk moment voor Kroonheim

Geplaatst op 14 februari 2019 in: Algemeen

De start van de nieuwbouw op Kroonheim wordt op 14 februari gevierd onder het toeziend oog van bewoners, ouders/wettelijk vertegenwoordigers en medewerkers van Kroonheim.
Lees meer

Nieuwbouw Kroonheim in 2019 van start

Geplaatst op 30 november 2018 in: Algemeen

De voorbereidingen zijn gestart! Kroonheim in Uddel gaat nieuw bouwen. De huidige gebouwen zijn dusdanig verouderd dat vervanging nodig is. Deze nieuwbouw creëert ruimte voor nieuwe cliënten en biedt mogelijkheden om de ruimtes zodanig in t...
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie