Nieuwsoverzicht

Een jaar van verandering

Geplaatst op 05 July 2021 in: Algemeen

2020 een jaar waarin alles anders ging dan in voorgaande jaren. Ook op Adullam had de coronapandemie, die in het vroege voorjaar ons land binnenkwam, grote impact. Deuren gingen dicht, bewoners werden ziek en medewerkers liepen op hun tenen om de ...
Lees meer

Dankbaar voor trouwe achterban in coronajaar

Geplaatst op 29 June 2021 in: Algemeen

Over 2020 is binnen de Stichting Steun Adullam ruim € 1.230.000 aan giften ontvangen. Het vervult ons met grote dankbaarheid. In een jaar waar zoveel acties niet door konden gaan heeft de achterban zich niet onbetuigd gelaten.
Lees meer

Adullam Atelier geopend

Geplaatst op 30 April 2021 in: Algemeen

Onder het toeziend oog van enkele cliënten is op donderdag 8 april jl. het Adullam Atelier officieel en feestelijk geopend. Het atelier bevindt zich op de bovenverdieping van Veldheim, een dagactiviteitencentrum in Ede en is onderdeel van Sticht...
Lees meer

Coronavirus: actuele ontwikkelingen en maatregelen 2021

Geplaatst op 04 January 2021 in: Algemeen

Actualisering stopt

In het achterliggende jaar hebben we u met enige regelmaat geïnformeerd over de coronasituatie op de Adullam locaties. Nu de coronapandemie een jaar actief is en dat ook nog wel zal blijven ontstaat er een soort constante situatie.


Lees meer

Maasheim in Puttershoek bestaat 25 jaar

Geplaatst op 03 November 2020 in: Algemeen

Op woensdag 4 november viert Maasheim haar 25-jarig bestaan. Wat begon met een dagactiviteitencentrum is uitgegroeid tot een centrum voor wonen, werken, logeren en een kinderdagcentrum in Puttershoek.
Lees meer

Gedenksteenlegging Streekheim gevierd

Geplaatst op 25 September 2020 in: Algemeen

Onder het toeziend oog van bewoners en genodigden is op 24 september jongstleden de gedenksteen van Streekheim onthuld. Streekheim is een nieuwe woonvoorziening van Stichting Zorg Adullam, en wordt gebouwd aan de Kerklaan in Staphorst.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie