Nieuwsoverzicht

Jubileum 40 jaar Adullam


Op D.V. 22 maart 2022 viert Adullam een jubileum. Dan is het 40 jaar geleden dat het kerkverband van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland een commissie instelt om onderzoek te doen naar de oprichting van een instelling voor gehandicaptenzorg. Dit resulteert in de huidige stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg.
Lees meer

Van Samenzó naar Samenzóo

Geplaatst op 15 March 2022 in: Algemeen

Wanneer u op Kinderboerderij Samenzóo van Adullam in Staphorst geweest bent, begrijpt u direct waarom Samenzó van naam is veranderd in Samenzóo. Samenzóo is meer dan een kinderboerderij.


Lees meer

Nieuwbouw Eliëzerhof, Nunspeet

Geplaatst op 15 March 2022 in: Algemeen

De huidige locatie van de Eliëzerhof aan de Voltweg in Nunspeet is verouderd en te klein geworden. Ter vervanging is een stuk grond gekocht aan de Elburgerweg in Nunspeet.
Lees meer

Een jaar van verandering

Geplaatst op 05 July 2021 in: Algemeen

2020 een jaar waarin alles anders ging dan in voorgaande jaren. Ook op Adullam had de coronapandemie, die in het vroege voorjaar ons land binnenkwam, grote impact. Deuren gingen dicht, bewoners werden ziek en medewerkers liepen op hun tenen om de ...
Lees meer

Dankbaar voor trouwe achterban in coronajaar

Geplaatst op 29 June 2021 in: Algemeen

Over 2020 is binnen de Stichting Steun Adullam ruim € 1.230.000 aan giften ontvangen. Het vervult ons met grote dankbaarheid. In een jaar waar zoveel acties niet door konden gaan heeft de achterban zich niet onbetuigd gelaten.
Lees meer

Adullam Atelier geopend

Geplaatst op 30 April 2021 in: Algemeen

Onder het toeziend oog van enkele cliënten is op donderdag 8 april jl. het Adullam Atelier officieel en feestelijk geopend. Het atelier bevindt zich op de bovenverdieping van Veldheim, een dagactiviteitencentrum in Ede en is onderdeel van Sticht...
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie