Nieuwsoverzicht

Streekheim, naam nieuwe woonvoorziening Staphorst, onthuld

Geplaatst op 22 mei 2020 in: Algemeen

De naam Streekheim is op dinsdag 19 mei jongstleden door bewoner Anita de Vroed feestelijk onthuld. Streekheim is een nieuwe woonvoorziening van Stichting Zorg Adullam, en wordt gebouwd aan de Kerklaan in Staphorst.
Lees meer

Adullam lanceert campagne 'Geef nú warmte!' voor meer betrokkenheid

Geplaatst op 17 april 2020 in: Algemeen

Vanaf nu start de campagne ‘Geef nú warmte!’. Met deze campagne roept Adullam iedereen op om op een veilige manier cliënten en medewerkers van Adullam een hart onder de riem te steken. Dit kan door een digitale kaart te sturen via de actiepagina adullamzorg.nl/geefnuwarmte.
Lees meer

Koninklijke onderscheiding voor de heer Evink

Geplaatst op 30 maart 2020 in: Algemeen

Op vrijdag 21 februari is de heer E. Evink koninklijk onderscheiden door burgemeester mw. T. Haseloop-Amsing van de gemeente Oldebroek. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Adullam in Barneveld. De heer Evink is door Adullam voorgedra...
Lees meer

Afscheidssymposium Zorg voor de ander

Geplaatst op 30 maart 2020 in: Algemeen

Vrijdag 21 februari jongstleden nam Adullam afscheid van drie Raad van Toezicht leden. De termijnenstatutair aftreden van de heren J.P. Ottervanger, B.J. van der Vlies en P.A. Zevenbergen zijn verstreken, wat leidde tot een afscheidssymposium voor deze oud-leden.
Lees meer

Bewoners Kroonheim verhuizen naar nieuwbouw

Geplaatst op 05 maart 2020 in: Algemeen

Op vrijdag 24 mei jl. is de eerste steen onthuld van het nieuwe woongebouw bij Kroonheim. Nog geen jaar later, op woensdag 4 maart jl., verhuisden de bewoners naar het nieuwe woongebouw.
Lees meer

Nieuwbouw Staphorst

Geplaatst op 03 januari 2020 in: Algemeen

De woonlocaties Schoonsterheim en Lindenheim gaan verhuizen en komen naast het huidige dagactiviteitencentrum Horstheim in Staphorst. Bekijk hier de foto's van de sloop en de bouw van het DAC en de nieuwe woonvoorzieningen in Staphorst! ...
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie