Nieuwsoverzicht

Jubileumviering Streekheim

Geplaatst op 17 May 2022 in: Algemeen

Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. 6 mei was het feest rond Horstheim en Streekheim. Hierbij een verslag van hun feestelijke dag.
Lees meer

Jubileumviering de Klimop

Geplaatst op 17 May 2022 in: Algemeen

Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. Als eerste was de Klimop in Zwolle aan de beurt. Hierbij een verslag van hun feestelijke dag.
Lees meer

Webshop Bakkerij Veldheim live

Geplaatst op 04 May 2022 in: Algemeen

Bakkerij Veldheim beschikt sinds kort over een heuse webshop. U kunt hier allerhande heerlijke producten bestellen die u vervolgens kunt afhalen. Verras uzelf en neem de proef op de som.
Lees meer

Jubileum 40 jaar Adullam


Op D.V. 22 maart 2022 viert Adullam een jubileum. Dan is het 40 jaar geleden dat het kerkverband van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland een commissie instelt om onderzoek te doen naar de oprichting van een instelling voor gehandicaptenzorg. Dit resulteert in de huidige stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg.
Lees meer

Van Samenzó naar Samenzóo

Geplaatst op 15 March 2022 in: Algemeen

Wanneer u op Kinderboerderij Samenzóo van Adullam in Staphorst geweest bent, begrijpt u direct waarom Samenzó van naam is veranderd in Samenzóo. Samenzóo is meer dan een kinderboerderij.


Lees meer

Nieuwbouw Eliëzerhof, Nunspeet

Geplaatst op 15 March 2022 in: Algemeen

De huidige locatie van de Eliëzerhof aan de Voltweg in Nunspeet is verouderd en te klein geworden. Ter vervanging is een stuk grond gekocht aan de Elburgerweg in Nunspeet.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie