Nieuwsoverzicht

Definitieve bouwvergunning, eerste paal Muiderheim geheid

Geplaatst op 17 January 2014 in: Algemeen

Een bijzondere mijlpaal is bereikt. Vandaag, vrijdag 17 januari, mochten bewoners van het huidige Muiderheim hun naam op de heipaal schrijven, die vervolgens werd geheid.
Lees meer

Website geheel vernieuwd!

Geplaatst op 07 January 2014 in: Algemeen

De geheel vernieuwde website is live! Door het responsive design is de website te bezoeken via pc, tablet en mobiel. “De nieuwe website geeft op een professionele en aantrekkelijke manier de Adullam-organisatie weer”, aldus de heer A. Prins.
Lees meer

Bewoners zijn verhuisd

Geplaatst op 20 December 2013 in: Algemeen

Aan het aftellen is een einde gekomen. De bewoners konden bijna niet wachten. Bewoners van Maanderheim, Borchheim en Veluweheim zijn verhuisd naar Woonvoorziening Barneveld.
Lees meer

Nieuwbouw Muiderheim in Genemuiden

Geplaatst op 12 December 2013 in: Algemeen

“Wanneer beginnen ze met het gebouw van steen?”, verzucht Johan Hulst als hij door de units van huidige Muiderheim loopt. “Het is hier gehorig”, vertelt Gerwin Mol. “Soms hoor ik precies welke cd mijn buurvrouw beluistert.”
Lees meer

Adullam en de veranderingen in de zorg

Geplaatst op 02 December 2013 in: Veranderingen in de zorg, Algemeen

De zorg- en dienstverlening aan cliënten verandert vanaf 2015. Gemeenten gaan voor een gedeelte de ondersteuning van mensen met een beperking organiseren.


Lees meer

Aankoop bouwgrond aan de Reigerstraat te Barneveld

Geplaatst op 20 November 2013 in: Algemeen

Op 19 november is de overeenkomst getekend waarmee Stichting Adullam ruim 1100 vierkante meter bouwgrond koopt van de gemeente Barneveld.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie