Nieuwsoverzicht

Bewoners zijn verhuisd

Geplaatst op 20 December 2013 in: Algemeen

Aan het aftellen is een einde gekomen. De bewoners konden bijna niet wachten. Bewoners van Maanderheim, Borchheim en Veluweheim zijn verhuisd naar Woonvoorziening Barneveld.
Lees meer

Nieuwbouw Muiderheim in Genemuiden

Geplaatst op 12 December 2013 in: Algemeen

“Wanneer beginnen ze met het gebouw van steen?”, verzucht Johan Hulst als hij door de units van huidige Muiderheim loopt. “Het is hier gehorig”, vertelt Gerwin Mol. “Soms hoor ik precies welke cd mijn buurvrouw beluistert.”
Lees meer

Adullam en de veranderingen in de zorg

Geplaatst op 02 December 2013 in: Veranderingen in de zorg, Algemeen

De zorg- en dienstverlening aan cliënten verandert vanaf 2015. Gemeenten gaan voor een gedeelte de ondersteuning van mensen met een beperking organiseren.


Lees meer

Aankoop bouwgrond aan de Reigerstraat te Barneveld

Geplaatst op 20 November 2013 in: Algemeen

Op 19 november is de overeenkomst getekend waarmee Stichting Adullam ruim 1100 vierkante meter bouwgrond koopt van de gemeente Barneveld.
Lees meer

Adullam in magazine Duidelijk

Geplaatst op 23 September 2013 in: Media

Adullam besteedt op een professionele manier aandacht aan agressie- en conflicthantering. Bij de start van de campagne 'Wees duidelijk over agressie' is de aanpak binnen Adullam betiteld als 'goed voorbeeld'.  
Lees meer

Opening activiteitenboerderij Kroonhoeve te Uddel

Geplaatst op 07 June 2013 in: Algemeen

Adullam breidt haar dagbestedingscapaciteit uit door het openen van een activiteitenboerderij te Uddel. Wethouder O. Prinsen van de gemeente Apeldoorn verrichtte de officiële openingshandeling op vrijdag 7 juni 2013.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie