Nieuwsoverzicht

Adullam participeert in Samenwerking Christelijke Jeugdhulp

Geplaatst op 10 April 2014 in: Veranderingen in de zorg, Algemeen

Adullam participeert in de landelijke Samenwerking Christelijke Jeugdhulp. De Jeugdwet valt vanaf 1 januari 2015 binnen het gemeentelijk domein.
Lees meer

Edese burgemeester doet aan NLdoet

Geplaatst op 20 March 2014 in: Algemeen

Ede - De 'bakkers' van de bakkerij van dagactiviteitencentum Veldheim in Ede werden vandaag blij verrast, toen in het kader van de jaarlijkse NLdoet-actie, burgemeester C. van der Knaap, samen met zijn vrouw binnen stapte om zich aan te bieden voor een half dagje vrijwilligerswerk. 
Lees meer

Adullam geeft opdracht voor nieuwbouw Wilgenheim

Geplaatst op 28 February 2014 in: Algemeen

Stichting Adullam heeft deze week de opdracht verleend voor de realisatie van het dagactiviteitencentrum te Alblasserdam. De opdracht is verstrekt aan Waal te Vlaardingen, architect Born uit Middelharnis maakte het ontwerp.
Lees meer

College van gemeente Zwartewaterland bezoekt Muiderheim

Geplaatst op 21 January 2014 in: Algemeen

Het college van burgemeester en wethouders heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan Muiderheim in Genemuiden. Muiderheim is onderdeel van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg. Regiomanager Arjan van Ommeren en locatiecoördinator Ingrid Bruggink verzorgden een tweetal presentaties en een rondleiding op de tijdelijke locatie aan de Prins Clausstraat. 
Lees meer

Definitieve bouwvergunning, eerste paal Muiderheim geheid

Geplaatst op 17 January 2014 in: Algemeen

Een bijzondere mijlpaal is bereikt. Vandaag, vrijdag 17 januari, mochten bewoners van het huidige Muiderheim hun naam op de heipaal schrijven, die vervolgens werd geheid.
Lees meer

Website geheel vernieuwd!

Geplaatst op 07 January 2014 in: Algemeen

De geheel vernieuwde website is live! Door het responsive design is de website te bezoeken via pc, tablet en mobiel. “De nieuwe website geeft op een professionele en aantrekkelijke manier de Adullam-organisatie weer”, aldus de heer A. Prins.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie