Nieuwsoverzicht

Wilgenheim slaat eerste paal in Alblasserdam

Geplaatst op 16 April 2014 in: Algemeen

Vandaag, 16 april, is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van de brede school aan de Mesdaglaan in Alblasserdam. Met een spuitbus mochten deelnemers 'Wilgenheim' op deze eerste paal spuiten. Hierdoor wordt de nieuwbouw echt hun toekomstige plek. 
Lees meer

Woonvoorziening Barneveld officieel geopend

Geplaatst op 11 April 2014 in: Algemeen

De onthulling van het naambord is altijd een spannend moment. Samen met burgemeester Van Dijk en wethouder De Kruijf hebben de bewoners vandaag de naam Beekheim onthuld. 
Lees meer

Adullam participeert in Samenwerking Christelijke Jeugdhulp

Geplaatst op 10 April 2014 in: Veranderingen in de zorg, Algemeen

Adullam participeert in de landelijke Samenwerking Christelijke Jeugdhulp. De Jeugdwet valt vanaf 1 januari 2015 binnen het gemeentelijk domein.
Lees meer

Edese burgemeester doet aan NLdoet

Geplaatst op 20 March 2014 in: Algemeen

Ede - De 'bakkers' van de bakkerij van dagactiviteitencentum Veldheim in Ede werden vandaag blij verrast, toen in het kader van de jaarlijkse NLdoet-actie, burgemeester C. van der Knaap, samen met zijn vrouw binnen stapte om zich aan te bieden voor een half dagje vrijwilligerswerk. 
Lees meer

Adullam geeft opdracht voor nieuwbouw Wilgenheim

Geplaatst op 28 February 2014 in: Algemeen

Stichting Adullam heeft deze week de opdracht verleend voor de realisatie van het dagactiviteitencentrum te Alblasserdam. De opdracht is verstrekt aan Waal te Vlaardingen, architect Born uit Middelharnis maakte het ontwerp.
Lees meer

College van gemeente Zwartewaterland bezoekt Muiderheim

Geplaatst op 21 January 2014 in: Algemeen

Het college van burgemeester en wethouders heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan Muiderheim in Genemuiden. Muiderheim is onderdeel van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg. Regiomanager Arjan van Ommeren en locatiecoördinator Ingrid Bruggink verzorgden een tweetal presentaties en een rondleiding op de tijdelijke locatie aan de Prins Clausstraat. 
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie