Nieuwsoverzicht

Adullam bespaart op belkosten

Geplaatst op 16 September 2014 in: Algemeen

Met name in tijden van bezuinigingen blijft het zaak om op de uitgaven te letten. In de achterliggende periode hebben we kritisch gekeken naar de telefoniekosten. Duidelijk werd dat hier nog te besparen viel.
Lees meer

Burgland Bouw bouwt nieuw Centraal bureau voor Adullam

Geplaatst op 08 September 2014 in: Algemeen

Een volgende stap bij de realisatie van nieuwbouw voor het Centraal bureau is gezet. Eind juli is de grond officieel overgedragen van de gemeente Barneveld aan Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg.
Lees meer

Jaarbeeld: Adullam is stabiel en gezond

Geplaatst op 23 July 2014 in: Algemeen

Het Jaarbeeld van de Adullam-organisatie laat geen verrassingen zien maar toont aan dat de organisatie stabiel en (financieel) gezond is.
Lees meer

Personeelswerving Muiderheim is gestart!

Geplaatst op 23 July 2014 in: Algemeen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op de nieuwbouwlocatie van instelling Muiderheim zoeken we nog collega’s.
Lees meer

Stichting Adullam naar Katwijk?

Geplaatst op 10 July 2014 in: Algemeen

Inzet voor de zwakkeren in de samenleving, dát is wat Stichting Morgenster en stichting Adullam gemeen hebben. Vanuit deze betrokkenheid heeft Stichting Morgenster Adullam gevraagd om een woonvoorzienig te realiseren in Katwijk.
Lees meer

Gevolgen Jeugdwet voor Adullam

Geplaatst op 28 May 2014 in: Veranderingen in de zorg

Adullam biedt zorg aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De zorg die Adullam biedt, wordt tot op heden vrijwel geheel bekostigd op grond van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ).
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie