Nieuwsoverzicht

Jaarbeeld: Adullam is stabiel en gezond

Geplaatst op 23 July 2014 in: Algemeen

Het Jaarbeeld van de Adullam-organisatie laat geen verrassingen zien maar toont aan dat de organisatie stabiel en (financieel) gezond is.
Lees meer

Personeelswerving Muiderheim is gestart!

Geplaatst op 23 July 2014 in: Algemeen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op de nieuwbouwlocatie van instelling Muiderheim zoeken we nog collega’s.
Lees meer

Stichting Adullam naar Katwijk?

Geplaatst op 10 July 2014 in: Algemeen

Inzet voor de zwakkeren in de samenleving, dát is wat Stichting Morgenster en stichting Adullam gemeen hebben. Vanuit deze betrokkenheid heeft Stichting Morgenster Adullam gevraagd om een woonvoorzienig te realiseren in Katwijk.
Lees meer

Gevolgen Jeugdwet voor Adullam

Geplaatst op 28 May 2014 in: Veranderingen in de zorg

Adullam biedt zorg aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De zorg die Adullam biedt, wordt tot op heden vrijwel geheel bekostigd op grond van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ).
Lees meer

Wilgenheim slaat eerste paal in Alblasserdam

Geplaatst op 16 April 2014 in: Algemeen

Vandaag, 16 april, is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van de brede school aan de Mesdaglaan in Alblasserdam. Met een spuitbus mochten deelnemers 'Wilgenheim' op deze eerste paal spuiten. Hierdoor wordt de nieuwbouw echt hun toekomstige plek. 
Lees meer

Woonvoorziening Barneveld officieel geopend

Geplaatst op 11 April 2014 in: Algemeen

De onthulling van het naambord is altijd een spannend moment. Samen met burgemeester Van Dijk en wethouder De Kruijf hebben de bewoners vandaag de naam Beekheim onthuld. 
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie