Nieuwsoverzicht

Jaarbeeld: ondersteuning en betrokkenheid van groot belang

Geplaatst op 09 July 2015 in: Algemeen

Adullam is in 2014 gestart met een beleidingsmodel ASBM. Dhr. Prins, Raad van Bestuur, schrijft in zijn voorwoord van het Jaarbeeld hierover: "ASBM staat voor het herstel van het gewone leven van de zorgvragers, een gewoon leven van zelfzorg, wonen, werken, kerkgang, Bijbellezen en omgaan met familie en vrienden."
Lees meer

Nieuwbouw Zuiderheim na de zomer van start

Geplaatst op 01 July 2015 in: Algemeen

Na een lange voorbereiding gaat D.V. na de zomer in Puttershoek de bouw van het nieuwe Zuiderheim van start. Logeerhuis De Mantelienge, dat nu in Ouddorp is gevestigd, maakt onderdeel uit van het project. De exploitatie van het nieuwe Zuiderheim wordt gedeeltelijk gefinancierd door sponsoring.
Lees meer

Brede school Alblasserdam: samenbrengen, integratie en samenwerking

Geplaatst op 12 June 2015 in: Algemeen

De Brede School in één zin: een doorgaande leerlijn van 2 tot 12 jaar en de integratie van mensen met een verstandelijke beperking. Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg, ds. Joannes Beukelmanschool en Peuterspeelzaal Kiekeboe zijn positief over deze samenwerking.
Lees meer

Dromen realiseren op Kroonheim

Geplaatst op 10 March 2015 in: Media, Algemeen

Ieder mens heeft dromen. Soms zijn die dromen wat vaag, vaak zijn ze ook concreet. De cliënten van Kroonheim weten hier alles van. De begeleiders van Kroonheim doen namelijk hun uiterste best de dromen en wensen van de cliënten te realiseren. En soms lukt dat.
Lees meer

Overdracht Eliëzerhof: continuïteit van zorg

Geplaatst op 28 February 2015 in: Algemeen

Dagactiviteitencentrum Eliëzerhof in Nunspeet wordt per 1 maart 2015 overgedragen aan Adullam. Dit is het resultaat van uitvoerig onderzoek door Stichting Protestants Christelijke Woonzorg Unie Veluwe (WZU Veluwe) en Stichting Zorg Adullam.
Lees meer

Samenvoeging De Mantelienge en Zuiderheim

Geplaatst op 07 January 2015 in: Algemeen, Media

Al vanaf 1992 wordt met veel plezier gelogeerd op De Mantelienge. Het is daarom met pijn in het hart dat Adullam deze locatie gaat samenvoegen met de nieuwbouw van Zuiderheim.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie