Nieuwsoverzicht

Adullam geeft opdracht voor nieuwbouw Wilgenheim

Geplaatst op 28 februari 2014 in: Algemeen

Stichting Adullam heeft deze week de opdracht verleend voor de realisatie van het dagactiviteitencentrum te Alblasserdam. De opdracht is verstrekt aan Waal te Vlaardingen, architect Born uit Middelharnis maakte het ontwerp.
Lees meer

College van gemeente Zwartewaterland bezoekt Muiderheim

Geplaatst op 21 januari 2014 in: Algemeen

Het college van burgemeester en wethouders heeft vandaag een werkbezoek gebracht aan Muiderheim in Genemuiden. Muiderheim is onderdeel van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg. Regiomanager Arjan van Ommeren en locatiecoördinator Ingrid Bruggink verzorgden een tweetal presentaties en een rondleiding op de tijdelijke locatie aan de Prins Clausstraat. 
Lees meer

Definitieve bouwvergunning, eerste paal Muiderheim geheid

Geplaatst op 17 januari 2014 in: Algemeen

Een bijzondere mijlpaal is bereikt. Vandaag, vrijdag 17 januari, mochten bewoners van het huidige Muiderheim hun naam op de heipaal schrijven, die vervolgens werd geheid.
Lees meer

Website geheel vernieuwd!

Geplaatst op 07 januari 2014 in: Algemeen

De geheel vernieuwde website is live! Door het responsive design is de website te bezoeken via pc, tablet en mobiel. “De nieuwe website geeft op een professionele en aantrekkelijke manier de Adullam-organisatie weer”, aldus de heer A. Prins.
Lees meer

Bewoners zijn verhuisd

Geplaatst op 20 december 2013 in: Algemeen

Aan het aftellen is een einde gekomen. De bewoners konden bijna niet wachten. Bewoners van Maanderheim, Borchheim en Veluweheim zijn verhuisd naar Woonvoorziening Barneveld.
Lees meer

Nieuwbouw Muiderheim in Genemuiden

Geplaatst op 12 december 2013 in: Algemeen

“Wanneer beginnen ze met het gebouw van steen?”, verzucht Johan Hulst als hij door de units van huidige Muiderheim loopt. “Het is hier gehorig”, vertelt Gerwin Mol. “Soms hoor ik precies welke cd mijn buurvrouw beluistert.”
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie