Nieuwsoverzicht

Nieuwbouw Muiderheim officieel geopend

Geplaatst op 04 September 2015 in: Algemeen

Instelling Muiderheim te Genemuiden is officieel geopend. De burgemeester van de gemeente Zwartewaterland, ing. E.J. Bilder, verrichte de openingshandeling door de grote toegangspoort te openen. Hierna onthulden echtgenotes van de leden van de Raad van Toezicht en enkele medewerkers een beeldengroep waarin David als schaapherder is uitgebeeld (een tafereel uit de Bijbel).
Lees meer

Zorgvragers waarderen cliëntervaringsonderzoek

Geplaatst op 04 August 2015 in: Algemeen

Activiteitenboerderij De Veldhoeve ligt in het mooie gebied tussen Ede en Veenendaal. Een ideale locatie om de mooie uitslag van het cliëntervaringsonderzoek te bespreken met de heer B. van Kleef (49) en Willemien van Ravenhorst-Groeneveld (21).
Lees meer

Zorg en onderwijs onder één dak

Geplaatst op 09 July 2015 in: Algemeen

Een passende combinatie van onderwijs, zorg en begeleiding voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking is met ingang van schooljaar 2016/2017 mogelijk in Barneveld en de regio eromheen.
Lees meer

Jaarbeeld: ondersteuning en betrokkenheid van groot belang

Geplaatst op 09 July 2015 in: Algemeen

Adullam is in 2014 gestart met een beleidingsmodel ASBM. Dhr. Prins, Raad van Bestuur, schrijft in zijn voorwoord van het Jaarbeeld hierover: "ASBM staat voor het herstel van het gewone leven van de zorgvragers, een gewoon leven van zelfzorg, wonen, werken, kerkgang, Bijbellezen en omgaan met familie en vrienden."
Lees meer

Nieuwbouw Zuiderheim na de zomer van start

Geplaatst op 01 July 2015 in: Algemeen

Na een lange voorbereiding gaat D.V. na de zomer in Puttershoek de bouw van het nieuwe Zuiderheim van start. Logeerhuis De Mantelienge, dat nu in Ouddorp is gevestigd, maakt onderdeel uit van het project. De exploitatie van het nieuwe Zuiderheim wordt gedeeltelijk gefinancierd door sponsoring.
Lees meer

Brede school Alblasserdam: samenbrengen, integratie en samenwerking

Geplaatst op 12 June 2015 in: Algemeen

De Brede School in één zin: een doorgaande leerlijn van 2 tot 12 jaar en de integratie van mensen met een verstandelijke beperking. Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg, ds. Joannes Beukelmanschool en Peuterspeelzaal Kiekeboe zijn positief over deze samenwerking.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie