Nieuwsoverzicht

DOEN voor Adullam voor de tweede keer een succes!

Geplaatst op 29 March 2016 in: Algemeen

Met veel enthousiasme hebben ruim 400 vrijwilligers zich ingezet! Op alle locaties hebben vrijwilligers hun beste beentje voorgezet.
Lees meer

Adullam organiseert betekenisvolle zorg

Geplaatst op 14 March 2016 in: Algemeen

Stichting Adullam biedt al meer dan 30 jaar principiële en professionele identiteitsgebonden zorg aan  mensen met verstandelijke beperkingen. De kwaliteit van de dagelijkse zorg is in handen van betrokken en goed opgeleide medewerkers.
Lees meer

Zorg en onderwijs op maat in Barneveld

Geplaatst op 16 December 2015 in: Algemeen

Met de ondertekening van de huurovereenkomst tussen de Rehobothschool en Stichting Adullam is een volgende stap gezet in de realisatie van een integraal Kinderdagcentrum Zorg en Onderwijs in Barneveld.
Lees meer

Nieuwbouw Zuiderheim gestart

Geplaatst op 01 December 2015 in: Algemeen

De voorbereidingen waren al begonnen, het wachten was nog op de uitspraak van de Raad van State. Inmiddels zijn de vergunningen afgegeven en kan Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg daadwerkelijk starten met de nieuwbouw van instelling Zuiderheim.
Lees meer

Centraal bureau Adullam officieel geopend

Geplaatst op 14 October 2015 in: Algemeen

Vrijdag 9 oktober is het “Centrale Adullam-huis” van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg officieel geopend. Dat gebeurde door het doorknippen van een ballonnenlint door dhr. J.A. Liefaard, lid Raad van Toezicht samen met Johanna Wesselink met behulp van een enorme schaar.
Lees meer

Kom alles te weten over Adullam

Geplaatst op 11 September 2015 in: Algemeen

U bent allen hartelijk welkom om ons open huis te bezoeken! We nodigen alle zorgvragers, hun vertegenwoordigers, Adullam-medewerkers, kerkenraden, donateurs, leveranciers en alle andere belangstellenden van harte uit.


Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie