Nieuwsoverzicht

Instelling Puttershoek heet Maasheim

Geplaatst op 26 October 2016 in: Algemeen

Vanmiddag is tijdens een informele bijeenkomst met cliënten, ouders en personeel de nieuwe naam voor instelling Puttershoek onthuld. Uit de 59 ingediende namen is gekozen voor ‘Maasheim’. Maasheim is de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, dagactiviteitencentrum Waardheim en logeerhuis De Mantelienge.
Lees meer

Brede School in Barneveld geopend

Geplaatst op 13 October 2016 in: Algemeen

Samen met kinderen van de Rehobothschool en kinderdagcentrum De Klimboom heeft de burgemeester van Barneveld, dr. J.W.A. van Dijk, de brede school officieel geopend. Adullam en de Rehobothschool zijn enthousiast over de samenwerking tussen zorg en onderwijs.
Lees meer

'De Klimboom’ nieuwe naam voor KDC Veldheim

Geplaatst op 02 September 2016 in: Algemeen

De nieuwbouw is afgerond, er wordt volop gewerkt aan het verhuizen en de inrichting, de overeenkomsten zijn getekend: de Rehobothschool en Adullam starten vanaf dit schooljaar de brede school aan de Schoutenstraat in Barneveld.
Lees meer

DOEN voor Adullam voor de tweede keer een succes!

Geplaatst op 29 March 2016 in: Algemeen

Met veel enthousiasme hebben ruim 400 vrijwilligers zich ingezet! Op alle locaties hebben vrijwilligers hun beste beentje voorgezet.
Lees meer

Adullam organiseert betekenisvolle zorg

Geplaatst op 14 March 2016 in: Algemeen

Stichting Adullam biedt al meer dan 30 jaar principiële en professionele identiteitsgebonden zorg aan  mensen met verstandelijke beperkingen. De kwaliteit van de dagelijkse zorg is in handen van betrokken en goed opgeleide medewerkers.
Lees meer

Zorg en onderwijs op maat in Barneveld

Geplaatst op 16 December 2015 in: Algemeen

Met de ondertekening van de huurovereenkomst tussen de Rehobothschool en Stichting Adullam is een volgende stap gezet in de realisatie van een integraal Kinderdagcentrum Zorg en Onderwijs in Barneveld.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie