Nieuwsoverzicht

Zorg en onderwijs op maat in Barneveld

Geplaatst op 16 December 2015 in: Algemeen

Met de ondertekening van de huurovereenkomst tussen de Rehobothschool en Stichting Adullam is een volgende stap gezet in de realisatie van een integraal Kinderdagcentrum Zorg en Onderwijs in Barneveld.
Lees meer

Nieuwbouw Zuiderheim gestart

Geplaatst op 01 December 2015 in: Algemeen

De voorbereidingen waren al begonnen, het wachten was nog op de uitspraak van de Raad van State. Inmiddels zijn de vergunningen afgegeven en kan Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg daadwerkelijk starten met de nieuwbouw van instelling Zuiderheim.
Lees meer

Centraal bureau Adullam officieel geopend

Geplaatst op 14 October 2015 in: Algemeen

Vrijdag 9 oktober is het “Centrale Adullam-huis” van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg officieel geopend. Dat gebeurde door het doorknippen van een ballonnenlint door dhr. J.A. Liefaard, lid Raad van Toezicht samen met Johanna Wesselink met behulp van een enorme schaar.
Lees meer

Kom alles te weten over Adullam

Geplaatst op 11 September 2015 in: Algemeen

U bent allen hartelijk welkom om ons open huis te bezoeken! We nodigen alle zorgvragers, hun vertegenwoordigers, Adullam-medewerkers, kerkenraden, donateurs, leveranciers en alle andere belangstellenden van harte uit.


Lees meer

Nieuwbouw Muiderheim officieel geopend

Geplaatst op 04 September 2015 in: Algemeen

Instelling Muiderheim te Genemuiden is officieel geopend. De burgemeester van de gemeente Zwartewaterland, ing. E.J. Bilder, verrichte de openingshandeling door de grote toegangspoort te openen. Hierna onthulden echtgenotes van de leden van de Raad van Toezicht en enkele medewerkers een beeldengroep waarin David als schaapherder is uitgebeeld (een tafereel uit de Bijbel).
Lees meer

Zorgvragers waarderen cliëntervaringsonderzoek

Geplaatst op 04 August 2015 in: Algemeen

Activiteitenboerderij De Veldhoeve ligt in het mooie gebied tussen Ede en Veenendaal. Een ideale locatie om de mooie uitslag van het cliëntervaringsonderzoek te bespreken met de heer B. van Kleef (49) en Willemien van Ravenhorst-Groeneveld (21).
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie