Nieuwsoverzicht

Nieuwbouw Zuiderheim na de zomer van start

Geplaatst op 01 juli 2015 in: Algemeen

Na een lange voorbereiding gaat D.V. na de zomer in Puttershoek de bouw van het nieuwe Zuiderheim van start. Logeerhuis De Mantelienge, dat nu in Ouddorp is gevestigd, maakt onderdeel uit van het project. De exploitatie van het nieuwe Zuiderheim wordt gedeeltelijk gefinancierd door sponsoring.
Lees meer

Brede school Alblasserdam: samenbrengen, integratie en samenwerking

Geplaatst op 12 juni 2015 in: Algemeen

De Brede School in één zin: een doorgaande leerlijn van 2 tot 12 jaar en de integratie van mensen met een verstandelijke beperking. Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg, ds. Joannes Beukelmanschool en Peuterspeelzaal Kiekeboe zijn positief over deze samenwerking.
Lees meer

Dromen realiseren op Kroonheim

Geplaatst op 10 maart 2015 in: Algemeen, Media

Ieder mens heeft dromen. Soms zijn die dromen wat vaag, vaak zijn ze ook concreet. De cliënten van Kroonheim weten hier alles van. De begeleiders van Kroonheim doen namelijk hun uiterste best de dromen en wensen van de cliënten te realiseren. En soms lukt dat.
Lees meer

Overdracht Eliëzerhof: continuïteit van zorg

Geplaatst op 28 februari 2015 in: Algemeen

Dagactiviteitencentrum Eliëzerhof in Nunspeet wordt per 1 maart 2015 overgedragen aan Adullam. Dit is het resultaat van uitvoerig onderzoek door Stichting Protestants Christelijke Woonzorg Unie Veluwe (WZU Veluwe) en Stichting Zorg Adullam.
Lees meer

Samenvoeging De Mantelienge en Zuiderheim

Geplaatst op 07 januari 2015 in: Algemeen, Media

Al vanaf 1992 wordt met veel plezier gelogeerd op De Mantelienge. Het is daarom met pijn in het hart dat Adullam deze locatie gaat samenvoegen met de nieuwbouw van Zuiderheim.
Lees meer

DOEN voor Adullam!

Geplaatst op 05 januari 2015 in: Algemeen

DOEN voor Adullam! is een grote vrijwilligersactie van Adullam. Het zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie