Nieuwsoverzicht

Financieel jaaroverzicht 2022

Geplaatst op 29 August 2023 in: Algemeen

Kerken, particulieren en bedrijven hebben zich op diverse wijzen ingezet voor het werk van Adullam. Deze betrokkenheid op de doelstelling van de organisatie wordt zeer gewaardeerd.
Lees meer

Heropening Veldheim - Ede

Geplaatst op 04 April 2023 in: Algemeen

Afgelopen vrijdag 31 maart werd Veldheim opnieuw geopend na renovatie. Kees van der Staaij en deelneemster Jenneke onthulden samen de nieuwe ingang van het gebouw en daarmee was het vernieuwde Veldheim officieel heropend!
Lees meer

Vakgroep orthopedagogiek


“Uniek en historisch dat we behandelaars in dienst hebben,” noemt Jan-Dirk Meijering, Manager Zorg bij Adullam, de opzet van een compleet nieuwe afdeling van orthopedagogen. Het is de eerste afdeling met een bijzondere specialisatie.
Lees meer

Renovatie Veldheim

Geplaatst op 29 August 2022 in: Algemeen

Vorige week is de renovatie op Veldheim van start gegaan! Hier is veel voorbereidingswerk aan vooraf gegaan, want bijna de gehele begane grond zal gerenoveerd worden.   De groepen zullen worden aangepast aan de huidige werkzaamheden. ...
Lees meer

Jubileumavond 40 jaar Adullam


Dit jaar bestaat Adullam 40 jaar. Afgelopen donderdag avond 16 juni vond de jubileumavond plaats. Zonder de steun van ouders, verzorgers, medewerkers, vrijwilligers, sponsors, adverteerders, donateurs en adviseurs hadden wij onze missie niet uit kunnen voeren.
Lees meer

Nieuwe webshop 'Speciaal van mij'

Geplaatst op 07 June 2022 in: Algemeen

Producten die met extra veel liefde en aandacht gemaakt zijn, vragen om een eigen webshop! Op de diverse centra voor Werk en Dagbesteding binnen Adullam worden de mooiste en meest verrassende producten gemaakt.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie