Nieuwsoverzicht

Leren, wonen en werken bij Adullam

Geplaatst op 18 March 2024 in: Algemeen

Ons bereikten de laatste jaren steeds vaker signalen van ouders, cliënten en donateurs over het woord ‘gehandicaptenzorg’ in ons logo. Past dit nog wel bij wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen? Vanuit onze ASBM-visie staan we ervoor dat iedereen het gewone leven ervaart. Het gewone leven in leren, wonen en werken. Adullam wil daar de zorg en begeleiding bij bieden die mensen nodig hebben vanuit een Bijbelse levensovertuiging.
Lees meer

"Ben jij geen schoolbanktype? Kom leren en werken bij Adullam!"


“Mensen met een beperking? Daar had ik nooit aan gedacht. Ik wilde ambulancebroeder worden dus ik dacht: Ik doe alleen die stage en dan ben ik weer weg,” vertelt Ricco van de Steeg. Maar de stage verandert zijn leven. Binnenkort hoop...
Lees meer

“Ondanks zijn zeldzame, ernstige syndroom ontwikkelt Bram op De Klimboom”

Geplaatst op 04 December 2023 in: Algemeen

“Dat er zelfs voor een ernstig meervoudig beperkt (EMB-)kind als onze Bram zo’n supermooie plek is, dat is zo fijn. Hij ontvangt op kinderdagcentrum De Klimboom heel warme zorg. Dat merk je al direct als je binnenkomt. De begeleiders hebb...
Lees meer

Financieel jaaroverzicht 2022

Geplaatst op 29 August 2023 in: Algemeen

Kerken, particulieren en bedrijven hebben zich op diverse wijzen ingezet voor het werk van Adullam. Deze betrokkenheid op de doelstelling van de organisatie wordt zeer gewaardeerd.
Lees meer

Heropening Veldheim - Ede

Geplaatst op 04 April 2023 in: Algemeen

Afgelopen vrijdag 31 maart werd Veldheim opnieuw geopend na renovatie. Kees van der Staaij en deelneemster Jenneke onthulden samen de nieuwe ingang van het gebouw en daarmee was het vernieuwde Veldheim officieel heropend!
Lees meer

Vakgroep orthopedagogiek


“Uniek en historisch dat we behandelaars in dienst hebben,” noemt Jan-Dirk Meijering, Manager Zorg bij Adullam, de opzet van een compleet nieuwe afdeling van orthopedagogen. Het is de eerste afdeling met een bijzondere specialisatie.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie