Nieuwsoverzicht

Een professioneel 2019

Geplaatst op 30 juli 2020 in: Algemeen

De focus is verlegd naar professionaliseren VIC-Workhome op Kroonheim is hier een voorbeeld van. Door vakkundig personeel en inzet van medische disciplines en huisvesting, krijgen mensen met een zeer intensieve zorgvraag passende zorg en begele...
Lees meer

Hoge bijdragen vanuit betrokken achterban

Geplaatst op 19 juni 2020 in: Algemeen

Over 2019 heeft Stichting Steun Adullam een bedrag van ruim € 1,4 mln. euro aan giften ontvangen vanuit de achterban. Comités, kerken, particulieren, verkooppunten, bedrijven en scholen hebben zich op diverse wijzen ingezet voor de zorg en begeleiding van de mensen met een beperking.
Lees meer

Streekheim, naam nieuwe woonvoorziening Staphorst, onthuld

Geplaatst op 22 mei 2020 in: Algemeen

De naam Streekheim is op dinsdag 19 mei jongstleden door bewoner Anita de Vroed feestelijk onthuld. Streekheim is een nieuwe woonvoorziening van Stichting Zorg Adullam, en wordt gebouwd aan de Kerklaan in Staphorst.
Lees meer

Adullam lanceert campagne 'Geef nú warmte!' voor meer betrokkenheid

Geplaatst op 17 april 2020 in: Algemeen

Vanaf nu start de campagne ‘Geef nú warmte!’. Met deze campagne roept Adullam iedereen op om op een veilige manier cliënten en medewerkers van Adullam een hart onder de riem te steken. Dit kan door een digitale kaart te sturen via de actiepagina adullamzorg.nl/geefnuwarmte.
Lees meer

Voorzorgsmaatregelen vanwege corona

Geplaatst op 30 maart 2020 in: Algemeen

Het coronavirus leidt tot veel vragen, zeker nu er besmettingen in Nederland geconstateerd zijn. Het aantal besmette patiënten stijgt nog dagelijks. Adullam bereidt zich hierop voor en neemt diverse maatregelen. Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. 

Voor het laatst bijgewerkt op 24-07-2020. 
Lees meer

Koninklijke onderscheiding voor de heer Evink

Geplaatst op 30 maart 2020 in: Algemeen

Op vrijdag 21 februari is de heer E. Evink koninklijk onderscheiden door burgemeester mw. T. Haseloop-Amsing van de gemeente Oldebroek. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Adullam in Barneveld. De heer Evink is door Adullam voorgedra...
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie