Nieuwe webshop 'Speciaal van mij'

Nieuwe webshop 'Speciaal van mij'

Geplaatst op 07-06-2022 in: Algemeen

Producten die met extra veel liefde en aandacht gemaakt zijn, vragen om een eigen webshop! Op de diverse centra voor Werk en Dagbesteding binnen Adullam worden de mooiste en meest verrassende producten gemaakt.
Tot nu toe werden de producten alleen op locatie verkocht. De nieuwe webshop, die de naam ‘Speciaal van mij’ draagt, maakt het mogelijk om deze producten aan een groter publiek aan te bieden. Een cadeautje voor een ander (of voor jezelf) en een grote glimlach bij onze deelnemers!

Om de deelnemers zoveel mogelijk het ‘gewone leven’ te laten ervaren, wordt er meer en meer gezocht naar betekenisvol en passend werk. Werk dat aansluit bij de behoeften van de deelnemer en bijdraagt aan het aanleren van verschillende vaardigheden. Werkritmes zijn herkenbaar en zorgen voor structuur. Daarnaast is het werk zingevend omdat deelnemers zich door het werk kunnen onderscheiden en door hun werk iets kunnen betekenen voor een ander. Daarom hebben de diverse DAC’s (Centra voor Werk en Dagbesteding) hun creativiteit de vrije loop gelaten en daar komen de leukste, maar ook lekkerste producten uit voort! Om de producten van onze cliënten bij een breder publiek aan te kunnen bieden is de webshop ‘Speciaal van mij’ in het leven geroepen. De producten worden op verschillende locaties gemaakt en in het distributiecentrum in Krimpen samengevoegd. Op deze manier kunt u in één pakketje bijvoorbeeld producten vinden die op verschillende locaties gemaakt of verpakt zijn. Zo maakt u met één aankoop deelnemers op meerdere locaties blij!
 
De webshop ‘Speciaal van mij’ wordt voor 100% gerund door de deelnemers op de locatie in Krimpen. Zo is de één elke dag bezig om de voorraad bij te houden en deze waar nodig aan te vullen door op tijd producten te bestellen bij de andere Centra voor Werk en Dagbesteding. De ander gaat mee om de ingekochte artikelen met een bus op te halen, want hij of zij vindt ‘handel halen’ heel boeiend en interessant en steekt graag zijn handen uit de mouwen om de bus vol te krijgen en vervolgens alles weer netjes af te leveren in Krimpen. De derde is juist heel secuur in het vullen van de magazijnstellingen met de ontvangen nieuwe voorraad. Nog een ander kan heel goed bestellingen verzamelen en afvinken, of is juist heel goed in het inpakken en bestickeren van de pakketjes die naar klanten gaan. Waar nodig worden taken in eenvoudige instructies vertaald, bijvoorbeeld met picto’s. Zo kunnen alle producten én diensten met recht ‘Speciaal van mij’ genoemd worden. Het assortiment wordt steeds uitgebreid en aangepast, zodat we voor iedere gelegenheid en met regelmaat nieuwe producten kunnen aanbieden. Een afwisselend en aantrekkelijk actueel aanbod dus! Alles draait om het uitgaan van mogelijkheden en niet van beperkingen.
 
Op zoek naar een passend cadeautje of een leuke verrassing? Of zelf op zoek naar mooie producten in uw eigen interieur of huishouden? Kijk dan eens op de website www.speciaalvanmij.nl!


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie