Nieuwbouw Zuiderheim gestart

Nieuwbouw Zuiderheim gestart

Geplaatst op 01-12-2015 in: Algemeen

De voorbereidingen waren al begonnen, het wachten was nog op de uitspraak van de Raad van State. Inmiddels zijn de vergunningen afgegeven en kan Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg daadwerkelijk starten met de nieuwbouw van instelling Zuiderheim. De nieuwbouw wordt gerealiseerd direct naast het bestaande dagactiviteitencentum Waardheim, waar veel bewoners van Zuiderheim werken. In het nieuwe Zuiderheim wordt straks ook onderdak geboden aan logés die nu gebruikmaken van logeerhuis De Mantelienge in Ouddorp, dat te zijner tijd zal worden opgeheven.
 
De huidige bewoners en medewerkers kijken uit naar de nieuwbouw. De bestaande huisvesting is verouderd. Daarnaast is de behoefte aan zorgplaatsen groot; de nood bij de ouders is hoog. Sommige ouders wachten al jaren op een zorgplaats voor hun kind. De nieuwbouw wordt gerealiseerd door aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk.

Eerste paal

Afgelopen dinsdag 1 december is symbolisch de eerste paal geslagen door wethouder drs. H.C.J. van Etten van de Gemeente Binnenmaas. De bewoners Erwin van ’t Goor en Joost van Huffelen van Zuiderheim mochten hem hierbij assisteren. Op de foto ziet u van links naar rechts: wethouder Van Etten, Erwin van ’t Goor, Joost van Huffelen en dhr. Van Huffelen (vader van Joost). De foto is gemaakt door Cees van der Wal.

Meer informatie over de nieuwbouw van Zuiderheim vindt u in dit nieuwsartikel.



 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie