Nieuwbouw Kroonheim in 2019 van start

Nieuwbouw Kroonheim in 2019 van start

Geplaatst op 30-11-2018 in: Algemeen

De voorbereidingen zijn gestart! Kroonheim in Uddel gaat nieuw bouwen. De huidige gebouwen zijn dusdanig verouderd dat vervanging nodig is. Deze nieuwbouw creëert ruimte voor nieuwe cliënten en biedt mogelijkheden om de ruimtes zodanig in te richten dat het beter aansluit bij de behoefte van cliënten om hen zoveel mogelijk het ‘gewone leven’ te laten ervaren. De sloop en nieuwbouw wordt uitgevoerd door aannemersbedrijf Hardeman uit Lunteren.

Woongebouw

Op het huidige terrein wordt een nieuw woongebouw en een nieuw dagactiviteitencentrum gerealiseerd. De verwachting is dat in januari 2019 de sloop gaat beginnen en in februari wordt gestart met de bouw van het nieuwe woongedeelte. In dit gebouw is plaats voor 6 woongroepen. Bijzonder is dat één van deze groepen een logeergroep wordt, waardoor er op Kroonheim plaats zal zijn voor acht logees. Naar verwachting wordt het woongebouw begin 2020 in gebruik genomen.                                         

Dagactiviteitencentrum

Wanneer deze bouw is afgerond zal op de plek van het oude woongebouw het nieuwe dagactiviteitencentrum worden gebouwd. Dit dagactiviteitencentrum bestaat uit 4 activiteitengroepen, een werkplaats en een winkeltje. Op dit moment wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijk dagactiviteitencentrum welke voor de zomervakantie al geplaatst is. Dit hele project is in samenwerking met A&E Architecten uit Bunnik voor het ontwerp en Born Architecten uit Sommelsdijk voor de uitvoering. Naar verwachting wordt het dagactiviteitencentrum begin 2021 in gebruik genomen.

Bekijk onderstaande foto's van de verbouwing.
 


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie