Nieuw: logeren op Kroonheim

Nieuw: logeren op Kroonheim

Geplaatst op 14-03-2019 in: Algemeen

De nieuwbouw van Kroonheim in Uddel is gestart en hier zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 een logeergroep openen. Kroonheim is een locatie van Stichting Zorg Adullam waar op de logeergroep (intensieve) zorg wordt verleend aan kinderen, jongeren en ouderen met een beperking. De logeergroep komt op de eerste etage van het nieuwe woongebouw. De logeergroep beschikt over zeven logeerkamers welke royaal zijn opgezet. Iedere kamer beschikt over eigen sanitaire ruimte met douche en toilet. Een aantal kamers en groepsruimtes zijn voorzien van een plafondlift-systeem. Daarnaast is er beschikking over een ruime badkamer voor de verzorging van rolstoel gebonden logés.

Visie

"Vanuit ASBM-visie willen wij onze logés het gewone leven laten ervaren. Een voorspelbaar en zingevend dagritme wat aansluit bij de behoefte van logés is hierbij het uitgangspunt"


Bij het opstellen van de logeerplanning is de behoefte van de logé het uitgangspunt. De logeerfrequentie wordt in onderlinge afstemming besproken en vastgesteld, waarbij zoveel mogelijk met alle wensen rekening wordt gehouden. De groepen worden wisselend samengesteld waarbij er gestreefd wordt naar onderlinge aansluiting.

Waarom logeren?

Logeeropvang wordt geboden om een gezin of familieleden tijdelijk te ontzien van de zorg die desbetreffende logé vraagt. Daarnaast kan een logé wennen aan het eventueel toekomstig wonen in een woonvoorziening of binnen een instelling. Meer weten over logeren? Klik dan hier!

Mogelijkheden

De mogelijkheden qua lengte van logeren zijn:
  • Een week, zaterdagmiddag tot en met zaterdagmorgen
  • Een midweek, maandagmorgen tot en met vrijdagmorgen
  • Een weekend, vrijdagmiddag tot en met maandagmorgen
Gaat uw kind naar school in Barneveld, en logeert het in Uddel? Dan bieden wij de mogelijkheid om hem/haar tijdens het logeren van en naar school te brengen.

Meer weten? Neem dan contact op met Vrouwgje Spiker via vspiker@adullamzorg.nl. 

Als u uw kind/familielid wilt aanmelden voor logeren komen wij graag met u in contact zodat er samen afgestemd kan worden of zijn of haar logeervraag passend is binnen de nieuwe logeergroep op Kroonheim.
U kunt hiervoor contact opnemen met zorgconsulente Jannie de Graaf.
T 088 238 55 16.

Bekijk hier foto's van de nieuwbouw van Kroonheim!


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie