Maasheim in Puttershoek bestaat 25 jaar

Maasheim in Puttershoek bestaat 25 jaar

Geplaatst op 03-11-2020 in: Algemeen

Op woensdag 4 november viert Maasheim haar 25-jarig bestaan. Wat begon met een dagactiviteitencentrum is uitgegroeid tot een centrum voor wonen, werken, logeren en een kinderdagcentrum in Puttershoek. Maasheim is onderdeel van Stichting Zorg Adullam en biedt zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorg- en begeleidingsvraag. Inmiddels staan er 113 onmisbare medewerkers en 189 vrijwilligers elke dag weer voor 119 cliënten klaar.
 
Op 4 november 1995 opende dagactiviteitencentrum Waardheim, gevestigd aan de Groeneweg, haar deuren. Er werd in 2016 uitgebreid met een woonvoorziening en een logeergroep; het geheel is verder gegaan onder de naam ‘Maasheim’. “Al 25 jaar lang mogen we zorg en begeleiding bieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Hiervoor past grote dankbaarheid naar allen die zich hiervoor hebben ingezet, maar bovenal naar de Heere Die alles gaf.”, aldus Bram Prins, Raad van Bestuur.
 
De afgelopen 25 jaar hebben veel redenen gegeven tot dankbaarheid. Dit jubileum hadden we dan ook graag met u gevierd door middel van een herdenkingsdienst. Gezien de huidige omstandigheden zullen we er alleen op de groepen bij stilstaan op D.V. vrijdag 6 november. We vinden het leuk als u dit jubileum toch een beetje met ons meeviert. Stuurt u een kaartje naar een cliënt of groep van Maasheim? Het adres vindt u hier

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie