Leren, wonen en werken bij Adullam

Leren, wonen en werken bij Adullam

Geplaatst op 18-03-2024 in: Algemeen

Ons bereikten de laatste jaren steeds vaker signalen van ouders, cliënten en donateurs over het woord ‘gehandicaptenzorg’ in ons logo. Past dit nog wel bij wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen? Vanuit onze ASBM-visie staan we ervoor dat iedereen het gewone leven ervaart. Het gewone leven in leren, wonen en werken. Adullam wil daar de zorg en begeleiding bij bieden die mensen nodig hebben vanuit een Bijbelse levensovertuiging. Het woord ‘gehandicaptenzorg’ is ook niet meer passend bij wat Adullam allemaal biedt. Denk bijvoorbeeld aan de begeleiding van kinderen met hechtingsproblematiek op onze kinderdagcentra, zorgondersteuning in de klas maar ook de begeleiding van cliënten die op onze werkcentra voor bedrijven werken. 

In onze maatschappij is er steeds minder draagvlak voor het leven met een beperking. Steeds vaker kiezen zwangere vrouwen er voor om een NIPT-test uit te laten voeren met als doel om vroegtijdig afwijkingen op te sporen. En dan? Bij Adullam waarderen wij elk leven als een volwaardig schepsel van God, met een ziel voor de eeuwigheid. Iedereen mag er zijn en heeft een volwaardige plaats.

Deze beide kanten willen we uitstralen in onze nieuwe huisstijl. In ons logo en in onze slogan, zie de afbeelding hieronder.

goed dat je er bent

We willen verantwoord omgaan met onze middelen. Daarom voeren wij de nieuwe huisstijl stapsgewijs in. Eerst zult u de nieuwe huisstijl alleen nog zien in het Adullam Contact en advertenties. Alle overige materialen maken we eerst op. Onze internet leverancier heeft aangegeven de verouderde techniek van onze website niet langer meer te ondersteunen. Dit noodzaakt ons om in D.V. april over te stappen op een nieuwe website, natuurlijk in de nieuwe huisstijl.

Met onze nieuwe positionering brengen we onze uitstraling naar buiten in lijn met wie Adullam is en wat we betekenen voor onze cliënten. In de hoop en verwachting dat het onder Gods zegen mag bijdragen aan een blijvende plaats van Adullam in de achterban en samenleving. Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie