Jubileumviering Streekheim

Jubileumviering Streekheim

Geplaatst op 17-05-2022 in: Algemeen

Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. 6 mei was het feest rond Horstheim en Streekheim. Hierbij een verslag van hun feestelijke dag. Het was een heerlijke zonovergoten dag. In de Leerkamer zijn we de dag begonnen rond Gods woord. Nadat we genoten hadden van een kop koffie met wat lekkers, was het tijd om in groepen uiteen te gaan en verschillende activiteiten in en om Horstheim/Steekheim te doen zoals spelletjes, bingo, hut bouwen, klootschieten en rondje met huifkar. Iedereen genoot van deze activiteiten op zijn eigen manier.
 
Na deze morgen hadden we echt zin in iets lekkers. Gelukkig stond er een snackkar waar we zelf patat en snack konden halen. Ondertussen konden we op het plein bij Horstheim genieten van de zon en natuurlijk uitrusten van de gezellige morgen. Nadat we weer nieuwe energie hadden ging het activiteitenprogramma verder.
 
Aan het eind van de dag kwamen we weer bij elkaar in de Leerkamer waar we nog psalmen hebben gezongen en de dag afgesloten hebben. We zijn moe en voldaan naar huis gegaan.


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie