Jubileumviering Eliezerhof, Muiderheim en Kroonheim

Jubileumviering Eliezerhof, Muiderheim en Kroonheim


Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. 4 mei was de Eliëzerhof aan de beurt. Op deze locatie was het dubbel feest, want de Eliëzerhof bestond ook nog eens 12,5 jaar. Dat was wel een feestje waard. Om dit te vieren gingen zij een dagje met elkaar uit naar het Zuiderzeemuseum. Tussen de middag was het tijd voor patat en aan het eind van de dag gingen ze met de boot weer terug naar de bus.
13 mei was het feest op Muiderheim. Er werd druk geschilderd en tussen de middag was het ook hier tijd voor patat.

18 mei was Kroonheim aan de beurt. Ook zij hadden een prachtige dag. Hieronder kunt u een verslag van hun dag lezen:
Afgelopen woensdag 18 mei vierden we op Kroonheim dat Adullam 40 jaar geleden is opgericht. Het was een prachtige zonovergoten dag. Bij de opening van deze mooie dag hebben we naar het beeld van David gekeken. David was 40 jaar koning. In die 40 jaar had hij, bij alles wat hij meemaakte, de Heere nodig als zijn Toevlucht. Dat lezen we in de Bijbel, en met name in de Psalmen. Dat is een les voor ons, hebben wij ook de Heere nodig? David schuilde in de spelonk Adullam. Daar was hij even veilig. Maar David schrijft later in Psalm 142 over toen hij in de spelonk was: “Tot U riep ik o Heere; ik zeide: Gij zijt mijn Toevlucht”. Ook dat is een les voor ons. Je kunt je veilig voelen bij Adullam. Er is goede zorg en begeleiding. En dat is goed, maar niet genoeg. We hebben de Heere als onze Toevlucht
nodig. 
 
Wim Henk Koelewijn heeft samen met Herman Huisjes een zelfgebouwde troon onthuld. Dit heeft hij voor Kroonheim gemaakt vanwege de koninklijke namen van de groepen. Nu is deze troon natuurlijk niet zo belangrijk. Om dat te illustreren heeft Wim Henk de volgende tekst gevonden en voorgelezen: “Gij, o Heere, zit in eeuwigheid, Uw troon is van geslacht tot geslacht”. (Klaagliederen 5 : 19). De troon kan gereserveerd worden bij verjaardagen, en staat geïnstalleerd in de Hunneschans. Daarna hebben we Psalm 134 vers 2 en 3 gezongen.
 
Vervolgens konden de groepen om beurten patat halen bij een echte patatkraam. Wat een feest! In de middag zijn spelletjes en knutsel/muziek-workshops gedaan We hebben de dag afgesloten met het zingen van enkele psalmen en een lied. De sfeer was goed, iedereen heeft ervan genoten.


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie