Jubileumviering de Klimop

Jubileumviering de Klimop

Geplaatst op 17-05-2022 in: Algemeen

Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. Als eerste was de Klimop in Zwolle aan de beurt. Hierbij een verslag van hun feestelijke dag. 21 april vierden wij het jubileum van het 40 jarig bestaan van Adullam. We vierden dit met beide groepen, Regenboog en Zonnestraal. Wat begon onze dag al mooi, we zagen en voelden allemaal de heerlijke zon!
 
Tijdens de dagopening stonden we stil bij het verhaal van Dankdag. Er werd verteld over hoe goed de Heere is voor Adullam en dat al 40 jaar lang. Hij geeft al 40 jaar begeleiders die hun werk mogen doen, eten en drinken en allerlei voorzieningen voor mensen met een beperking, Bovenal geeft Hij ons iedere dag Zijn Woord en heeft de Heere, mannen de kracht gegeven om een christelijke stichting op de richten. Hier hebben we de Heere voor gedankt.
 
Vervolgens hebben we allemaal op onze eigen groep drinken en koek gekregen. Hier hebben we van gesmuld. We moesten wel snel zijn, want de muziektherapeut stond al te wachten. We hebben samen liedjes gezongen over allerlei thema’s en ze had ook veel verschillende instrumenten bij zich. We deden daarbij ook nog een spelletje. Wij moesten heel stil zijn als de muziek stopte en daar deden we ijverig ons best voor. Op de Regenboog vonden we het ook fijn om de beleving van de gitaar te voelen. We mochten dan samen met de muziektherapeut op de gitaar spelen.
 
Toen we aan het eind van de ochtend uit het raam keken, stond er een groot springkussen. Wat hebben we hier van genoten. Samen springen en gezelligheid van de juffen die ons daarbij aanmoedigden. Wat konden we hoog springen en we rolden soms zomaar over elkaar heen.
 
Toen de juffen ons weer de schoenen hadden aangedaan, stonden er twee grote tafels klaar in de warme zon. Hier hebben we genoten van poffertjes en pannenkoeken, heerlijk met suiker en stroop.
We smulden er van, de suiker en de stroop werden veelvuldig gebruikt! We hebben heerlijk lang aan tafel gezeten in de zon.
 
Na het eten was het tijd om te rusten. We hadden een hele drukke morgen gehad en nu vonden we het fijn om uit te rusten. Toen we allemaal uitgerust waren kregen we een lekker ijsje.
 
Wat hebben wij een gezellig dag gehad. We waren blij dat we dit alles mochten vieren. Bij ons was het groot feest!


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie