Jubileumavond 40 jaar Adullam

Jubileumavond 40 jaar Adullam


Dit jaar bestaat Adullam 40 jaar. Afgelopen donderdag avond 16 juni vond de jubileumavond plaats. Zonder de steun van ouders, verzorgers, medewerkers, vrijwilligers, sponsors, adverteerders, donateurs en adviseurs hadden wij onze missie niet uit kunnen voeren.
Daarom wilden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar bovenal past het ons om de HEERE erkentelijk te zijn voor het bereiken van deze mijlpaal. Bram Prins begon de avond met 1 Samuël 22. Ook werd er gelezen en gezongen uit Psalm 142. Bram Prins benadrukte dat het de HEERE was die licht bracht in die donkere spelonk. Zo was Hij ook de afgelopen 40 jaar bij Adullam. Al 40 jaar lang mag er zorg geboden worden vanuit Gods woord. Zoals Bram Prins zei: ‘Iedere dag de afgelopen 40 jaar mocht Het Woord open gaan’.
 
Na de opening werden er bijdrages van verschillende cliënten getoond. Sommigen lazen een gedicht. Weer anderen maakte muziek of zongen. Ook was er een interview met Egbert Brinks (oprichter van Veldheim) Jan Liefaard (oud medewerker en vrijwilliger) en cliënt Gerdine Klop.
 
Na een pauze was het tijd voor nog meer (muzikale) bijdragen en was en er een spannende quiz. Met vragen als: wie was de eerste medewerker van Adullam?
 
Aan het eind van de avond leverden de Eliëzerhof en de twee KDC’s hun bijdrage. Na de sluiting door dhr. R van Beijnum (Raad van Toezicht) en de samenzang, was er een eind gekomen aan de mooie avond.
 
Bent u benieuwd naar de gehele avond? Kijk dan op 40jaaradullam.nl de viering terug.
 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie