Instelling Puttershoek heet Maasheim

Instelling Puttershoek heet Maasheim

Geplaatst op 26-10-2016 in: Algemeen

Vanmiddag is tijdens een informele bijeenkomst met cliënten, ouders en personeel de nieuwe naam voor instelling Puttershoek onthuld. Uit de 59 ingediende namen is gekozen voor ‘Maasheim’. Maasheim is de nieuwe naam voor de huidige instelling Zuiderheim, dagactiviteitencentrum Waardheim en logeerhuis De Mantelienge. Maasheim is een mooie frisse naam welke goed uit te spreken is voor de cliënten en een verwijzing heeft naar de Oude Maas, welke langs Puttershoek loopt.
 
De nieuwbouw van Maasheim nadert zijn voltooiing. D.V. in december zullen de huidige bewoners van Zuiderheim verhuizen naar de nieuwbouw. Daarna verwachten we in januari de nieuwe bewoners en wordt er gestart met het bieden van logeeropvang. 

Verbouwing dagactiviteitengebouw

Vanwege de toename van het aantal deelnemers op het huidige Waardheim, is uitbreiding en renovatie noodzakelijk, waarbij ook het kinderdagcentrum een eigen ingang krijgt. Tijdens de verbouwing krijgen de deelnemers dagbesteding in het huidige Zuiderheim. Hierdoor wordt de overlast voor de cliënten zo veel mogelijk beperkt. Naar verwachting is de verbouwing in D.V. april 2017 gereed, zodat vanaf dat moment Maasheim geheel af is.

Nieuwbouw woongedeelte instelling MaasheimZie voor meer (bouw)foto's deze pagina.
 

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie