Gedenksteenlegging Streekheim gevierd

Gedenksteenlegging Streekheim gevierd

Geplaatst op 25-09-2020 in: Algemeen

Onder het toeziend oog van bewoners en genodigden is op 24 september jongstleden de gedenksteen van Streekheim onthuld. Streekheim is een nieuwe woonvoorziening van Stichting Zorg Adullam, en wordt gebouwd aan de Kerklaan in Staphorst. De bouw is in januari 2020 gestart, en wordt naar verwachting in januari 2021 opgeleverd. Deze gedenksteen is samen met bewoners Jacob Post en Elske Nijsink onthuld door mevrouw K.M. de Jong - van Gammeren, de vrouw van oud-Raad van Toezicht lid wijlen Ds. Tj. de Jong.

De onthulling van de gedenksteen vond plaats bij het nieuwe woongebouw, welke in het voorjaar van 2021 in gebruik wordt genomen. “Een feestelijk moment voor onze bewoners en genodigden”, aldus Bram Prins, Raad van Bestuur. “De bouw loopt zoals gepland, ondanks de coronacrises, en daar zijn we dankbaar voor. Zowel onze bewoners als medewerkers zien er naar uit het woongebouw in gebruik te mogen nemen.”


Steenlegging Streekheim from Stichting Zorg Adullam on Vimeo.


Streekheim biedt ruimte voor 32 appartementen, verdeeld over vier groepen en één logeerplek. Ze worden voorzien van eigen sanitair en gezamenlijke huiskamers. Streekheim wordt gebouwd naast het dagactiviteitencentrum Horstheim waar veel bewoners werken, en wat eveneens onderdeel is van Adullam. De huidige woonlocaties Lindenheim en Schoonsterheim worden verkocht omdat deze niet meer voldoen aan de wensen van deze tijd. Streekheim heeft nog enkele appartementen beschikbaar voor nieuwe bewoners.

Bij de bouw van Streekheim zijn diverse bedrijven betrokken. Het is getekend door Architectenbureau Born, uit Middelharnis en Van Vliet Bouwmanagement uit Barendrecht begeleidt dit project. De Bouwcombinatie Adullam, bestaande uit vier Staphorster bouwbedrijven Bovenhuis, Dons en Troost, Jansen en De Witte, zijn de bouwers van Streekheim. J. Bisschop Installatiebedrijf is betrokken als installateur.

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie