Feestelijke opening van KDC De Klimop (+video)

Feestelijke opening van KDC De Klimop (+video)

Geplaatst op 18-09-2019 in: Algemeen

Onder toeziend oog van kinderen, medewerkers en genodigden is op woensdag 18 september jl. Kinderdagcentrum De Klimop feestelijk geopend.

Kinderdagcentrum (KDC) De Klimop is een onderdeel van Stichting Zorg Adullam, en eertijds gevestigd in de Eliëzerschool in Zwolle. Vóór de zomervakantie is KDC De Klimop verhuisd naar het terrein van de Obadjaschool, welke tevens is gevestigd in Zwolle. Samen met de heer B.J. Van der Vlies, lid van Raad van Toezicht, hebben de kinderen Williene Weerstand, Lydia van den Belt en Bernd van Wijngaarden met een grote schaar de strik om het gebouw doorgeknipt.
 
Het openingswoord vond plaats in de aula van de Obadjaschool. Sinds medio juli maakt De Klimop gebruik van nieuwgebouwde lokalen en nevenruimten bij deze school. Zowel Bram Prins, Raad van Bestuur van Adullam, en Arco Hak, directeur van de Eliëzer- Obadjaschool, spraken de genodigden toe wat de samenwerking tussen zorg en onderwijs betekent.
 
Zorg en onderwijs samen
Samen met het speciaal onderwijs van de Obadjaschool biedt KDC De Klimop een passende combinatie van identiteitsgebonden zorg en onderwijs aan kinderen met een beperking. “De combinatie van zorg en onderwijs betekent dat kinderen met een beperking, ik kan beter zeggen met eigen talenten, gewoon naar school kunnen gaan. Daar staan we voor”, aldus Bram Prins.


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie