Eerste steen onthuld op Kroonheim

Eerste steen onthuld op Kroonheim

Geplaatst op 24-05-2019 in: Algemeen

Onder het toeziend oog van bewoners, medewerkers en genodigden is op vrijdag 24 mei jongstleden de eerste steen onthuld om de nieuwbouw op Kroonheim te vieren.  
Op Kroonheim in Uddel, een locatie van Stichting Zorg Adullam, wordt er hard gewerkt aan het realiseren van een nieuw woongebouw. De steen is samen met bewoners Mark Slijkhuis en Aart Werkman, onthuld door drs. P.H.D. van Ree welke lid is van de Raad van Toezicht.
 
De onthulling van de steen vond plaats bij de bouwplaats van het nieuwe woongebouw, welke naar verwachting begin 2020 in gebruik wordt genomen. Tevens komt er in het woongebouw een aparte logeergroep voor logés. Na een welkomstwoord door de locatiemanager en een toespraak door de Raad van Toezicht is de steen onthuld. “Een moment van dankbaarheid dat de bouw voorspoedig is gestart. Zowel onze bewoners als medewerkers zien er naar uit het woongebouw in gebruik te mogen nemen”, aldus de locatiemanager.

Dagactiviteitencentrum

Wanneer deze bouw is afgerond zal op de plek van het oude woongebouw het nieuwe dagactiviteitencentrum worden gebouwd. Het dagactiviteitencentrum bestaat uit vier activiteitengroepen, een werkplaats en een winkeltje. Op dit moment wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijk dagactiviteitencentrum welke voor de zomer 2018 al geplaatst is. In dit project is A&E Architecten uit Bunnik verantwoordelijk voor het ontwerp en Born Architecten uit Sommelsdijk voor de uitvoering. Naar verwachting wordt het dagactiviteitencentrum begin 2021 in gebruik genomen. 

Bekijk hier de foto's van de onthulling en nieuwbouw:


 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie