Een professioneel 2019

Een professioneel 2019

Geplaatst op 30-07-2020 in: Algemeen

De focus is verlegd naar professionaliseren

VIC-Workhome op Kroonheim is hier een voorbeeld van. Door vakkundig personeel en inzet van medische disciplines en huisvesting, krijgen mensen met een zeer intensieve zorgvraag passende zorg en begeleiding.

Tijdens de coronapandemie mogen we opnieuw zien dat medewerkers vanuit het hart en de identiteit van Gods Woord zich inzetten voor de bewoners, deelnemers en logés, we zijn hen hier dankbaar voor, schrijft dhr. Prins, Raad van Bestuur, in zijn voorwoord. Toch blijft het tekort aan geschikt personeel nog steeds een belangrijk thema.

Doorgroeien is mogelijk!

Adullam stelt een relatief fors budget voor opleiding en ontwikkeling van medewerkers beschikbaar, omdat Adullam vindt dat vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling belangrijk zijn voor het goed uitoefenen van het vak. Te zien is dat medewerkers binnen Adullam kunnen doorgroeien: begeleiders die teamleider worden of een teamleider die locatiemanager wordt.

Zoals dhr. Van Beijnum, voorzitter a.i. Raad van Toezicht, schreef: De Heere riep ons in 2019 tot onze arbeid. Iedereen is verantwoording schuldig aan zijn of haar hoogste Opdrachtgever. Onze basishouding mag niet afwachtend zijn.

Meer lezen over de belangrijke ontwikkelingen van 2019 kan hier!

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie