Een feestelijk moment voor Kroonheim

Een feestelijk moment voor Kroonheim

Geplaatst op 14-02-2019 in: Algemeen

De start van de nieuwbouw op Kroonheim wordt op 14 februari gevierd onder het toeziend oog van bewoners, ouders/wettelijk vertegenwoordigers en medewerkers van Kroonheim. Het voormalige dagactiviteitencentrum is gesloopt en samen met Gert-Jan Bulsink, Wim Henk Koelewijn en Herman Huisjes, een drietal bewoners van Kroonheim, voeren de werknemers van Aannemersbedrijf Hardeman uit Lunteren de eerste graafwerkzaamheden uit. Een feestelijk moment voor Kroonheim in Uddel, een locatie van Stichting Zorg Adullam. De voormalige gebouwen waren dusdanig verouderd dat vervanging nodig is.

Woongebouw 

Op het huidige terrein wordt een nieuw woongebouw en een nieuw dagactiviteitencentrum gerealiseerd. In januari was de sloop begonnen en vanaf heden wordt gestart met de bouw van het nieuwe woongedeelte. In dit gebouw is plaats voor 6 woongroepen, waaronder één logeergroep waar plaats zal zijn voor acht logees. Naar verwachting wordt het woongebouw begin 2020 in gebruik genomen. Deze nieuwbouw wordt zo ingericht dat het beter aansluit bij de behoeften van nieuwe en huidige cliënten, om hen zoveel mogelijk het ‘gewone leven’ te laten ervaren.

Dagactiviteitencentrum                                         

Wanneer deze bouw is afgerond zal op de plek van het oude woongebouw het nieuwe dagactiviteitencentrum worden gebouwd. Dit dagactiviteitencentrum bestaat uit 4 activiteitengroepen, een werkplaats en een winkeltje. Op dit moment wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijk dagactiviteitencentrum welke voor de zomervakantie al geplaatst is. Dit hele project is in samenwerking met A&E Architecten uit Bunnik voor het ontwerp en Born Architecten uit Sommelsdijk voor de uitvoering. Naar verwachting wordt het dagactiviteitencentrum begin 2021 in gebruik genomen.

Bekijk onderstaande foto's van de verbouwing.

Fotoalbum nieuwbouw Kroonheim Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie