Nieuwsoverzicht

Vacature Raad van Toezicht


Kent u de balans tussen verdiepende betrokkenheid en onafhankelijk afstand houden?


Lees meer

Vakgroep orthopedagogiek


“Uniek en historisch dat we behandelaars in dienst hebben,” noemt Jan-Dirk Meijering, Manager Zorg bij Adullam, de opzet van een compleet nieuwe afdeling van orthopedagogen. Het is de eerste afdeling met een bijzondere specialisatie.
Lees meer

Renovatie Veldheim

Geplaatst op 29 August 2022 in: Algemeen

Vorige week is de renovatie op Veldheim van start gegaan! Hier is veel voorbereidingswerk aan vooraf gegaan, want bijna de gehele begane grond zal gerenoveerd worden.   De groepen zullen worden aangepast aan de huidige werkzaamheden. ...
Lees meer

Jubileumavond 40 jaar Adullam


Dit jaar bestaat Adullam 40 jaar. Afgelopen donderdag avond 16 juni vond de jubileumavond plaats. Zonder de steun van ouders, verzorgers, medewerkers, vrijwilligers, sponsors, adverteerders, donateurs en adviseurs hadden wij onze missie niet uit kunnen voeren.
Lees meer

Nieuwe webshop 'Speciaal van mij'

Geplaatst op 07 June 2022 in: Algemeen

Producten die met extra veel liefde en aandacht gemaakt zijn, vragen om een eigen webshop! Op de diverse centra voor Werk en Dagbesteding binnen Adullam worden de mooiste en meest verrassende producten gemaakt.
Lees meer

Jubileumviering Eliezerhof, Muiderheim en Kroonheim


Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. 4 mei was de Eliëzerhof aan de beurt. Op deze locatie was het dubbel feest, want de Eliëzerhof bestond ook nog eens 12,5 jaar. Dat was wel een feestje waard. Om dit te vieren gingen zij een dagje met elkaar uit naar het Zuiderzeemuseum. Tussen de middag was het tijd voor patat en aan het eind van de dag gingen ze met de boot weer terug naar de bus.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie