Definitieve bouwvergunning, eerste paal Muiderheim geheid

Definitieve bouwvergunning, eerste paal Muiderheim geheid

Geplaatst op 17-01-2014 in: Algemeen

Een bijzondere mijlpaal is bereikt. Vandaag, vrijdag 17 januari, mochten bewoners van het huidige Muiderheim hun naam op de heipaal schrijven, die vervolgens werd geheid. Eerder deze week, woensdag 15 januari, heeft de Raad van State een uitspraak gedaan in de zaak van het beroep tegen de bouwvergunning. De bouwvergunning is daarmee voor Adullam definitief geworden. Deze uitspraak werd al verwacht en is ook zeer welkom voor de bewoners van Muiderheim.

Opdrachtgever voor het bouwproject is Stichting Zorg Adullam. Aan de Krommesteeg 2 in Genemuiden realiseert ze haar nieuw te bouwen instelling Muiderheim. Hoofdaannemer is Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden met als installateur Kooiker Installaties te Staphorst. Het bouwmanagement is in handen van Woonscan uit Meppel.

De verwachting is dat de bewoners begin 2015 hun intrek kunnen nemen in de nieuwbouw. In het huidige Muiderheim is plaats voor zestien bewoners, waarvan elf bewoners het bijbehorende dagactiviteitencentrum bezoeken. In het nieuwe pand zijn woon-zorgplaatsen voor 30 bewoners en is plaats voor 25 dagbestedingsplaatsen.

Meer informatie

Lees hier het eerdere bericht over deze nieuwbouw en volg de bouw met de fotoalbum nieuwbouw Muiderheim.  

Heeft u vragen over de plaatsing van cliënten, dan kunt u contact opnemen met mw. C.J.P. (Corrie) Boogaard, T 0342 42 00 12 of cjpboogaard@adullamzorg.nl, zorgconsulent. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wil je werken op Muiderheim of heeft u vragen over de nieuwbouw, dan kunt u contact opnemen met mw. I. (Ingrid) Bruggink, T 038 385 76 32 of ibruggink@adullamzorg.nl, locatiecoördinator Muiderheim.

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie