Nieuwsoverzicht

Jubileumviering Eliezerhof, Muiderheim en Kroonheim


Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. 4 mei was de Eliëzerhof aan de beurt. Op deze locatie was het dubbel feest, want de Eliëzerhof bestond ook nog eens 12,5 jaar. Dat was wel een feestje waard. Om dit te vieren gingen zij een dagje met elkaar uit naar het Zuiderzeemuseum. Tussen de middag was het tijd voor patat en aan het eind van de dag gingen ze met de boot weer terug naar de bus.
Lees meer

Kwaliteitsrapport 2021: Kwaliteit is wie we zijn!


Jaren geleden deed Henry Ford de uitspraak: ‘Kwaliteit betekent dat we het goed doen als niemand kijkt’. Onze kwaliteit is niet afhankelijk van wat we laten zien in het kwaliteitsrapport 2021. Zeker niet, maar toch geven we u graag een inkijkje in wie we willen zijn. Met de verschillende verhalen en illustraties nemen we u mee en laten we u zien wat kwaliteit voor ons betekent.
Lees meer

Deelnemers De Buitenhof krijgen vaste werkplek op camping De Sol

Geplaatst op 24 May 2022 in: Algemeen

De afgelopen jaren heeft een aantal deelnemers van Kroonheim gewerkt op Activiteitenboerderij Kroonhoeve. Dit gaat veranderen. Vanaf mei 2022 hebben zij voor een deel van de week een vaste werkplek op Camping De Solse Berg.
Lees meer

Jubileumviering Streekheim

Geplaatst op 17 May 2022 in: Algemeen

Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. 6 mei was het feest rond Horstheim en Streekheim. Hierbij een verslag van hun feestelijke dag.
Lees meer

Jubileumviering de Klimop

Geplaatst op 17 May 2022 in: Algemeen

Adullam bestaat 40 jaar. Op 9 verschillende locaties wordt dit de komende maanden gevierd. Als eerste was de Klimop in Zwolle aan de beurt. Hierbij een verslag van hun feestelijke dag.
Lees meer

Webshop Bakkerij Veldheim live

Geplaatst op 04 May 2022 in: Algemeen

Bakkerij Veldheim beschikt sinds kort over een heuse webshop. U kunt hier allerhande heerlijke producten bestellen die u vervolgens kunt afhalen. Verras uzelf en neem de proef op de som.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie