Nieuwsoverzicht

Adullam tekent 7-jarige overeenkomst met De Heer Software

Geplaatst op 20 January 2017 in: Algemeen

Na een zorgvuldig doorlopen ECD-selectietraject heeft Adullam besloten het ECD PlanCare van De Heer Software in te voeren. Hiertoe hebben A. Prins, Raad van Bestuur bij Adullam, en M. de Visser, directeur bij De Heer Software, gisteren een overeenkomst ondertekend.
Lees meer

Dromen over kapotte koffiekannen

Geplaatst op 05 January 2017 in: Media

„Machteloosheid.” „Manipuleren.” „Niet weten wat je ermee aanmoet.” „Onrust op de groep.” „Bijten en schelden.” Er komt van alles boven bij de studenten van het Hoornbeeck College in Apeldoorn tijdens een les over agressie in de gehandicaptenzorg.
Lees meer

Adullam begeleidt talent naar leidinggevende functie

Geplaatst op 03 January 2017 in: Media, Algemeen

Leidinggeven bij Adullam is „een mooie baan”, zegt bestuurder Bram Prins. „Een echte mensenbaan is het. Je werkt eraan mee dat mensen met een beperking het gewone leven ervaren, zoals wij dat noemen. Je probeert ook het beste uit medewerkers te halen.” 
Lees meer

Genieten van een boswandeling

Geplaatst op 03 January 2017 in: Media, Algemeen

Een wandeling in het bos, een etentje in de kerkzaal of een dagje eropuit met de deelnemers van Muiderheim in Genemuiden. Dat zijn momenten waar meewerkend teamleider intensieve zorg Elma de Visser (22) mooie herinneringen aan bewaard. „Op dergelijke momenten zie je hoe goed de relatie tussen medewerkers en bewoners is.”
Lees meer

Van automonteur naar begeleider

Geplaatst op 03 January 2017 in: Media, Algemeen

Na 16,5 jaar als automonteur gewerkt te hebben, ging het roer om. Inmiddels werkt Wim van Leeuwen (40) alweer zeven jaar bij Adullam. Vol trots vertelt hij over ‘zijn’ jongens, de bakkerijgroep op locatie Maasheim in Puttershoek.
Lees meer

Je staat er niet alleen voor

Geplaatst op 03 January 2017 in: Media, Algemeen

Heleen Wisse (31) is sinds juni locatieleider van Dagactiviteitencentrum Wilgenheim in Alblasserdam. Daarvoor werkte ze twaalf jaar als (coördinerend) begeleider bij Dagactiviteitencentrum Waardheim in Puttershoek. Ze heeft de verantwoordelijkheid voor bijna 50 cliënten en 15 medewerkers.
Lees meer
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie