Centraal bureau Adullam officieel geopend

Centraal bureau Adullam officieel geopend

Geplaatst op 14-10-2015 in: Algemeen

Vrijdag 9 oktober is het “Centrale Adullam-huis” van Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg officieel geopend. Dat gebeurde door het doorknippen van een ballonnenlint door dhr. J.A. Liefaard, lid Raad van Toezicht samen met Johanna Wesselink met behulp van een enorme schaar. Johanna woont op Beekheim, een voorziening van Adullam, en werkt op het Centraal bureau als interieurverzorgster. ’s Avonds hebben ongeveer 200 donateurs en andere belangstellenden de nieuwbouw bezocht tijdens het open huis, welke in het teken stond van een nadere kennismaking met het werk van Adullam.

Na ruim 30 jaar heeft Adullam nu een eigen centraal kantoor, waar goede vergader- en trainingsruimte is, waar de ondersteunende diensten hun werkplek hebben en waar allerlei Adullam-activiteiten kunnen plaatsvinden. Hiermee hoeven we veel minder uit te wijken naar externe gelegenheden. Het is echt een centraal Adullam-“huis” geworden. 

Kenmerken Adullam in gebouw

Tijdens de opening werd onder meer stilgestaan bij de totstandkoming van het gebouw. Adullam heeft gekozen voor een relatief goedkope bouw en heeft veel meubilair hergebruikt. Er is bewust omgegaan met duurzame materialen. In het gebouw zijn de kernwaarden verwerkt van Adullam, onder meer de kernwaarde ‘openheid’ door middel van het gebruik van veel glas in het gebouw. Ook in de inrichting zie je dat terug. De canvas-doeken in het gebouw, waarop zorgvragers zijn afgebeeld, ademen de sfeer van de kenmerkende identiteit en verbondenheid van Adullam. 

Open huis

Er was veel belangstelling voor het open huis. Bezoekers zijn door enthousiaste medewerkers geïnformeerd over de zorg van Adullam en alles wat daarmee samenhangt. De tweede verdieping was ingericht als een heuse beursvloer met diverse stands. Zo werd er informatie gegeven over godsdienstonderwijs bij Adullam, interne opleiding van de medewerkers en ontwikkelingen van de zorgverlening. In een informele sfeer kwamen mooie gesprekken tot stand tussen de bezoekers en de diverse geledingen van Adullam. De verkooptafels van de cliënten werden goed bezocht.

“We hebben alle cakes verkocht!” Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie