Adullam tekent 7-jarige overeenkomst met De Heer Software

Adullam tekent 7-jarige overeenkomst met De Heer Software

Geplaatst op 20-01-2017 in: Algemeen

Na een zorgvuldig doorlopen ECD-selectietraject heeft Adullam besloten het ECD PlanCare van De Heer Software in te voeren. Hiertoe hebben A. Prins, Raad van Bestuur bij Adullam, en M. de Visser, directeur bij De Heer Software, gisteren een overeenkomst ondertekend. De overeenkomst heeft een looptijd van zeven jaar. Adullam heeft de mogelijkheid om de complete PlanCare Suite in haar organisatie uit te rollen. Als onderdeel hiervan gaat Adullam portaalfunctionaliteiten van PlanCare voor de zorg inzetten. Hiermee ontstaan nieuwe mogelijkheden rondom de zorgverlening aan de zorgvragers en de betrokkenheid van het netwerk daarbij.

De nuchtere en solide uitstraling van zowel leverancier als pakket spreken ons bijzonder aan en geven vertrouwen voor de toekomst.

Over De Heer Software

De Heer Software ontwikkelt, verkoopt en implementeert kwalitatief hoogstaande producten en diensten in de caresector die innoverend, flexibel en betrouwbaar zijn. De Heer Software ondersteunt zorgaanbieders met hun bedrijfsprocessen door het aanbieden van advisering en ICT-oplossingen. Daartoe richt De Heer Software zich op langdurige relaties met klanten en medewerkers om zo een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de ondersteuning van onze klanten.

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie