Adullam lanceert campagne 'Geef nú warmte!' voor meer betrokkenheid

Adullam lanceert campagne 'Geef nú warmte!' voor meer betrokkenheid

Geplaatst op 17-04-2020 in: Algemeen

Vanaf nu start de campagne ‘Geef nú warmte!’. Met deze campagne roept Adullam iedereen op om op een veilige manier cliënten en medewerkers van Adullam een hart onder de riem te steken. Dit kan door een digitale kaart te sturen via de actiepagina adullamzorg.nl/geefnuwarmte. “Onze cliënten moeten sinds vorige maand gedwongen binnenblijven. Dit is moeilijk voor onze doelgroep omdat ze zich over het algemeen prettig voelen bij veel sociale contacten. We merken dat ze worstelen met de situatie, ze begrijpen niet goed waarom ze de hele dag thuis moeten blijven. De thuiswonende cliënten begrijpen niet waarom ze niet naar de dagactiviteiten kunnen. Ze missen ook hun bezoek en het naar de kerk, catechisatie of zangavond gaan.” Bram Prins vervolgt: “Dit is voor ons aanleiding om te starten met deze campagne. Want betrokkenheid tonen geeft voor zowel cliënten als ouders en bekenden een gevoel van nabijheid.”

U kunt nu niet dichtbij komen, maar wel uw warmte geven

De campagne ‘Geef nú warmte!’ geeft familieleden, vrienden en bekenden concrete mogelijkheden voor contact. Naast de gebruikelijke manieren van contact via bijvoorbeeld beeldbellen, kunt u nu ook een digitale kaart sturen. Deze digitale kaart kan via de actiepagina adullamzorg.nl/geefnuwarmte worden gedownload. Vul de kaart in met persoonlijke tekst en foto's. Stuur de kaart naar: geefnuwarmte@adullamzorg.nl. De kaartjes worden verspreid, geprint en opgehangen zodat de cliënten ervan kunnen genieten. Vanwege de veiligheid kiest Adullam voor het sturen van digitale kaarten.

Financiële steun

Adullam heeft ook financiële steun nodig. De organisatie ziet zich gedwongen extra maatregelen te nemen om de kwaliteit van de zorg op peil te houden. De overheid vergoedt een deel van de extra kosten vanwege het coronavirus, maar niet alles. Vanwege afgelaste verkopingen, fietstochten en zangavonden die comités door het jaar heen organiseren, loopt Adullam veel inkomsten mis. Daarom willen we uw financiële steun vragen. Giften kunnen worden overgemaakt via de website of gestort op IBAN NL83 RABO 0337 5866 91 t.n.v. Stichting Steun Adullam met vermelding van 'Geef nú warmte!'.

Deel de campagne in uw netwerk!

Vanaf deze week wordt de campagne verder uitgerold. Komt u een uiting tegen in uw netwerk, deel deze dan met kennisen, de familie en met overige bekenden. 

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie