Adullam bespaart op belkosten

Adullam bespaart op belkosten

Geplaatst op 16-09-2014 in: Algemeen

Met name in tijden van bezuinigingen blijft het zaak om op de uitgaven te letten. In de achterliggende periode hebben we kritisch gekeken naar de telefoniekosten. Duidelijk werd dat hier nog te besparen viel. Met de aanschaf van een nieuwe telefooncentrale gaan we Adullam-breed aanzienlijk besparen op onderlinge belkosten.

Adullam-brede telefooncentrale

Met deze Adullam-brede telefooncentrale hebben medewerkers een eigen directe nummer gekregen. Dit betekent dat zij via dit nummer rechtstreeks gebeld kunnen worden. De receptioniste hoeft nu minder telefoontjes door te verbinden, waardoor we efficiënter kunnen werken. In deze telefooncentrale wordt gewerkt met een nieuwe nummerreeks (088-nummers). Dit maakt het beheer in de toekomst overzichtelijk en eenvoudig. De algemeen bekende nummers blijven nog enige tijd in gebruik. Ruim voordat deze nummers buiten werking worden gesteld, informeert Adullam u daarover. 

Gefaseerde invoering

Adullam kiest voor een gefaseerde invoering. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw wordt direct aangesloten op de nieuwe centrale. Zo is woonvoorziening Beekheim vanaf de nieuwbouw voorzien en is recent instelling Zuiderheim overgegaan. Bij beide voorzieningen is in de telefooncentrale een zorgoproepsysteem geïntegreerd. Dit levert ook een aanzienlijke besparing in de kosten op. Daarnaast is het Centraal bureau in Barneveld in mei met de nieuwe telefooncentrale overgegaan op de 088-nummering. De overige voorzieningen volgen op een later moment. 

Naambellen: 088-ADULLAM

Het Centraal bureau van Adullam is te bereiken via het nieuwe nummer: 088 238 5526. Door gebruik te maken van het zogenaamd ‘naambellen’ kunt u dit nummer eenvoudig onthouden. Op veel telefoons is onder het cijfer een drietal letters afgedrukt. Zo staat onder het cijfer 2 de letters ABC. Door op deze manier de naam ‘Adullam’ te bellen (na het intoetsen van 088), kiest u het nummer, dus 088 238 5526 (088-ADULLAM). Zie de hierboven getoonde afbeelding.

TIP: neem het nieuwe nummer van Adullam direct over in uw telefoon of administratie: 088 238 5526. Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie