Verkoping Achterberg

01
Mar
Locatie: Achterberg
Aanvang: 13:30 - 20:00

Dameskrans Avondvlijt houdt van 13:30 tot 20.00 uur een verkoping bij Koster Special Gifts, Achterbergsestraatweg 180 te Achterberg.

U bent allen van harte welkom!
Dameskrans Avondvlijt houdt DV 1 maart 2024 van 13.30 tot 20.00 uur een verkoping bij Koster Special Gifts, Achterbergsestraatweg 180 te Achterberg.

U bent allen van harte welkom!

Verkoping Avondvlijt

Handwerk en zelfgebakken taarten voor het goede doel: zending en gehandicaptenzorg
 
Op de jaarlijkse grote verkoping is van alles te vinden: van boeken tot boerenkaas, van handwerk tot speelgoed en van appeltaart tot vruchtensap.
 
Wat is er allemaal te koop? De dames van de zendingskrans hebben taarten gebakken, advocaat gemaakt en verkopen gebreide sokken, schorten en andere eigengemaakte producten. Verder zijn er kraampjes met Staphorster krentenbrood, Beeren ondergoed, bloemen en planten, boerenkaas, fruit, speelgoed, boeken en cadeauartikelen.
 
Een andere groep vrijwilligers zet zich die middag in voor het bakken van friet en snacks. Dit jaar zal er ook vis te koop zijn.
 
De opbrengst van de verkoping is bestemd voor het goede doel. Elk jaar wordt een flink bedrag overgemaakt voor gehandicaptenzorg van Adullam, een stichting die op 26 locaties verdeeld over het land zorg verleent aan mensen met verstandelijke beperkingen (zie adullamzorg.nl). Een tweede goed doel is de stichting Mbuma, die zendingswerk verricht in Zimbabwe en daar scholen, een weeshuis en een ziekenhuis heeft opgezet (zie mbuma.nl). Een ander deel van de opbrengst is bestemd voor de aflossing van het nieuwe kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland aan de Boslandweg.
 
De verkoping wordt gehouden in de showroom van Koster Special Gifts, Achterbergsestraatweg 180, Achterberg, vanaf 13:30 tot 20:00 uur’. Iedereen is van harte welkom: kom lekker een kopje koffie of thee drinken, met een plak cake of een stuk appeltaart.

Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie