Aankoop bouwgrond aan de Reigerstraat te Barneveld

Aankoop bouwgrond aan de Reigerstraat te Barneveld

Geplaatst op 20-11-2013 in: Algemeen

Op 19 november is de overeenkomst getekend waarmee Stichting Adullam ruim 1100 vierkante meter bouwgrond koopt van de gemeente Barneveld. Op de locatie aan de Reigerstraat 1 realiseert de landelijk werkende stichting voor gehandicaptenzorg in 2014 een nieuw Centraal bureau. Door groei en ontwikkeling van de organisatie is de huidige locatie voor het Centraal bureau niet meer toereikend. In eerste instantie zou het Centraal bureau gerealiseerd worden bij de woonvoorziening aan de Ds. E. Fransenlaan. Uiteindelijk heeft Adullam ervoor gekozen om op die locatie meer zorgplaatsen te realiseren. In overleg met de gemeente heeft Adullam op een centrumlocatie grond kunnen kopen.

Centrale locatie

Adullam en de gemeente Barneveld; een logische combinatie. De centrale ligging van Barneveld is voor de landelijk werkende stichting een belangrijk argument om voor Barneveld te kiezen. Het Centraal bureau van Adullam fungeert als centraal ontmoetingspunt voor de gehele Adullam-organisatie en is met de geplande nieuwbouw klaar voor de toekomst.

Planning

Momenteel ligt het ontwerp van het nieuwe kantoorgebouw ter toetsing bij de gemeente Barneveld. Adullam verwacht hier in december een positieve reactie op te verkrijgen. Adullam verwacht de nieuwbouw D.V. begin 2015 te betrekken.

 Deel dit nieuws via LinkedIn
Volg ons op Linkedin
 Deel dit nieuws via Whatsapp
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie