Verkoping Kroonheim

19
okt
Locatie: Uddel
Aanvang: 10:00 - 15:30

Op D.V. donderdag 19 oktober 2017 organiseren we weer de jaarlijkse verkoping en open dag op de voorziening Kroonheim, 't Hof 12 Uddel. 

Van 10.00 - 15.30 uur bent u van harte welkom. We hebben zo'n 50 kramen en hiermee een gevarieerd aanbod. U kunt o.a. terecht voor oliebollen, groenten en fruit, bloemen en planten, kleding, tassen, hoeden en sjaals, patat, vis.
Daarnaast is er een scharen- en messenslijper aanwezig. Neem uw scharen en messen mee en laat ze slijpen. Ondertussen heeft u de mogelijkheid om te genieten van een rondrit in een huifkar.

Adullamwinkeltjes en hoeve
Vergeet niet om de Adullamwinkeltjes 't Kroontje (handgemaakte artikelen bewoners Kroonheim) en 't Hofje te bezoeken. Deze winkeltjes vindt u op het terrein. U kunt ook een bezoek brengen aan activiteitenboerderij De Kroonhoeve. De Kroonhoeve ligt kort nabij Kroonheim, Garderenseweg 59 in Uddel.

Amerikaanse veilingverkoop
Tijdens de verkoping doen we een Amerikaanse veilingverkoop. Als u artikelen heeft die we mogen verkopen, wilt u dan contact met ons opnemen?

Bereikbaarheid
Kroonheim is goed bereikbaar. U kunt parkeren op tijdelijke parkeerplaatsen in het weiland. Volgt u alstublieft de aanwijzingen van de parkeerwachters!
Invaliden mogen parkeren op het terrein van Kroonheim zelf.

We hopen op uw komst!

Wij steunen dit project

Verbeteren van werk- en ontspanomgeving

Adullam biedt bewoners, deelnemers en logés een zinvolle dagbesteding zodat het gewone leven zoveel mogelijk ervaren kan worden.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie