Activiteiten

Comité 's-Gravenpolder

  • Zeeland
  • 's-Gravenpolder
Al 27 jaar bestond er een verkooppunt van lingerie en kaarten in ’s-Gravenpolder. Dit verkooppunt werd overgenomen door een jongere generatie en al snel ontstond het idee om 1 keer per jaar een grotere verkoping te organiseren. Die eerste verkoping vond plaats op 3 mei 2014. Mensen uit de kerk stelden hun grote fruitschuur beschikbaar en omgekeerde fruitkisten deden dienst als (gratis) kramen. We konden terugzien op een gezellige en geslaagde eerste verkoping!

We organiseren nu jaarlijks een gezellige verkoping. De volgende artikelen worden verkocht: fruit en groenten, boeken, kaarten, lingerie, perkplanten, speelgoed, snoep en noten, cadeautjes, friet en broodjes hamburger, enz. Daarnaast hebben we een koffiehoek en kinderactiviteiten.

Ons doel is in de eerste plaats natuurlijk Adullam. Maar daarnaast vinden we het een hele fijne bijkomstigheid om met mensen uit de kerkelijke gemeente bezig te zijn en hen te spreken die je anders nooit spreekt.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Alie Blok
e: blok@gravoline.nl t: 0113 31 62 11Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie