Comité Puttershoek

  • Zuid-Holland
  • Puttershoek
Hartelijk welkom op de website van Stichting Adullam Comité Putterhoek! Kijk voor onze activiteiten, contactgegevens, foto’s, informatieboekjes, plattegronden, standhouders en diverse formulieren op www.maasheim.nll.

De Open Dag Waardheim werd voor het eerst georganiseerd in 1998, onder de vlag van DAC Waardheim. In 2013 zijn we officieel Stichting Adullam Comité Puttershoek geworden. Nu is de Open Dag niet meer weg te denken uit Puttershoek. Jaarlijks wordt een grote markt in combinatie met allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Sinds 2011 organiseert comité Puttershoek ook jaarlijks een winterfair in DAC Waardheim. Bij de organisatie zijn veel enthousiaste vrijwilligers betrokken. De opbrengst van de Open Dag Waardheim en de winterfair komt ten goede aan onze gehandicapten.

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Floor de Groot
e: fpdegroot@gmail.com t: 0186 617 386 M: 06 137 82 206Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Innovatieve oplossingen

De komende jaren is het doel van Adullam: met de samenleving passende ondersteuning organiseren.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie