Winterfair Puttershoek

30
dec
Locatie: Puttershoek
Aanvang: 14:30 - 19:30

Winterfair op Maasheim….

Op D.V. maandag 30 december 2019 wordt de Winterfair t.b.v. Stichting Adullam gehouden in Maasheim, Groeneweg 10 te Puttershoek. U bent van harte welkom van 14.30 tot 19.30 uur.

Op onze verkoping vindt u zoals vanouds oliebollen en appelbeignets, allerhande cadeauartikelen, worst, kaas, nootjes, brood, speelgoed, snoep, aloë vera, bloemen, boeken, kleding en (woon- en mode-) accessoires. Kortom voor elk wat wils.

Ook kunt u muziek of een verhaal beluisteren en genieten van zoete en hartige lekkernijen. Natuurlijk vergeten we de kinderen niet. 

Oliebollen en appelbeignets hopen we ruim op voorraad te hebben. Mocht u meer dan 50 oliebollen/appelbeignets willen hebben, dan horen we dat graag vooraf van u via info@maasheim.nl of telefoonnummer 0186-625574 (familie Den Breejen). Voor meer informatie en het laatste nieuws over de Winterfair verwijzen wij u ook naar www.maasheim.nl.  

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie