Maasheimroute Puttershoek

25
Jun
Locatie: Puttershoek
Aanvang: 10:00 - 16:00

We zijn dankbaar dat we na 2 coronajaren weer kunnen denken aan het organiseren van een fysieke verkoping!

Als Stichting Adullam Comité Puttershoek (SACP) staan we tegelijkertijd voor een uitdaging. Zoals bij u waarschijnlijk wel bekend is, hebben we jarenlang het parkeerterrein van Alcazar (de buren van Maasheim) kosteloos kunnen gebruiken voor onze grote verkoping. Alcazar is echter verkocht en voor het parkeerterrein wordt een nieuwe bestemming gezocht. Dit betekent dat ons verkoopterrein daardoor binnenkort niet meer beschikbaar is.

Maasheimroute
We zijn op zoek gegaan naar alternatieve terreinen in Putterhoek e.o. Het terrein van Maasheim zelf is namelijk te klein voor een grote verkoping. Het grootste nadeel van een terrein op een andere locatie is dat de binding met Maasheim verloren gaat. Wat wij als comité jammer vinden, omdat mensen eerder juist vanwege hun betrokkenheid bij Maasheim naar Puttershoek kwamen. Om die redenen is gekozen voor een geheel nieuwe opzet: de Hoeksche Waardse MAASHEIMROUTE: 3 verkoop-/ ontmoetingslocaties verspreid door de Hoeksche Waard (o.a. Maasheim) én de mogelijkheid om onze mooie Hoeksche Waard te verkennen.

Ons streven is om deze EERSTE Maasheimroute te houden op D.V. zaterdag 25 juni 2022. We snappen dat u even aan dit idee moet wennen, maar wij zijn als comité inmiddels enthousiast en we hopen op een mooie dag, zodat we een goede opbrengst krijgen voor Stichting Adullam!

Houd onze website goed in de gaten voor meer details: www.maasheim.nl 

Van harte welkom!

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie