Activiteiten

Comité Maartensdijk

  • Utrecht
  • Maartensdijk
Ons comité organiseert al ruim 25 jaar leuke activiteiten in de omgeving van Maartensdijk. 
Hierbij kan gedacht worden aan o.a. potgrondactie, psalmzangavond, BBQ, aardappel/rookworstenactie en nazomermarkt. 
Om dit alles te laten slagen komen wij als comite iedere 2 maanden bij elkaar. 

De 3e zaterdag van september staat onze nazomermarkt gepland en staan er verschillende standhouders achter de dorpskerk in Maartensdijk. Zij verkopen diverse etenswaren, accessoires, boeken, cd`s en nog veel meer. Deze gezellige markt kunt u combineren met een mooie fietstocht in de omgeving van Utrecht. 

Daarnaast is de molenwinkel in Westbroek een druk bezochte plek. Elke zaterdag van 10.00-16.00u is de winkel geopend en staat de koffie voor u klaar! In de winkel verkopen we bakproducten, cadeau - artikelen, speelgoed, snoep etc. Daarnaast is er een grote kringloopwinkel. De opbrengt hiervan is 100% voor Adullam. 
In 2020 hopen wij geld in te zamelen voor vervoer (Adullambus) en vrijetijdsartikelen voor verschillende locaties van Adullam. 

Ben jij op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Neem dan contact op met Gijsbert van Asselt via adullam.maartensdijk@gmail.com

 

Algemene informatie over dit comité:


Contactpersoon
Gijsbert van Asselt
e: adullam.maartensdijk@gmail.com t: 030 2716400Laatste nieuws

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie