Activiteiten

Opening Adullam Molenwinkel in Westbroek

Datum: 17-05-2017

Zaterdag 6 mei was een feestelijke dag in Westbroek. De Adullam Molenwinkel in Westbroek in molen De Kraai is officieel geopend. Het was een gezellig samenzijn, met veel belangstelling en prachtig weer.

Reinie van de Pol (Beekheim) en Martijn van Os (Kroonheim) mochten samen een lint doorknippen, waarna de molen ging draaien en de winkel officieel geopend is. De Adullam Molenwinkel wordt (kosteloos) beschikbaar gesteld door een lokale ondernemer en gerund door Adullam-comité Maartensdijk.

De winkel is geopend elke zaterdag van 10.00 – 16.00 uur en er wordt o.a. bakmeel, cadeauartikelen, fotokaarten, rollen snoep, speelgoed, kaarten, potgrond en ijs verkocht. Ook is er koffie of thee verkrijgbaar met wat lekkers.

De molenaar is aanwezig en wil het publiek graag rondleiden door de molen. In de Adullam-winkel kan ook oud frituurvet in goede verpakking worden ingeleverd.





 Deel dit nieuws via LinkedIn
 Deel dit nieuws via Whatsapp


Terug naar al het comité-nieuws

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Financiële ondersteuning is nodig om aan te kunnen blijven sluiten bij de behoeften van onze zorgvragers en om onze zorgverlening te verbeteren.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie