Activiteiten

Het is een begrip in de Krimpenerwaard: de jaarlijks terugkerende gezelligheid van de Adullam-verkoping in Krimpen aan den IJssel. Ieder jaar zetten honderden vrijwilligers zich in om dit grote evenement weer te doen slagen. Het is immers van groot belang dat onze gehandicapte medemens de zorgt krijgt die hij of zij nodig heeft!

Traditioneel wordt de tweede zaterdag van oktober gereserveerd in de agenda’s van vrijwilligers en bezoekers. De vrijdag ervoor wordt er hard gewerkt aan het opbouwen van de grote tent en de 120 kramen op het Tuyterplein.

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Kosten voor vervoer naar een identiteitsgebonden dagactiviteitencentrum of kinderdagcentrum worden door de overheid en gemeentes maar deels vergoed. U begrijpt dat ouders hun kind graag naar een opvang brengen die aansluit bij hun Bijbelse opvattingen. Deze is vaak verder weg dan de dichtstbijzijnde dagopvang. De extra vervoerskosten moeten zelf gedragen worden.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie