JAM Autopuzzeltocht

24
mei
Locatie: Hendrik Ido Ambacht
Aanvang: 13:30 - 17:00

In een paar uur durende autotocht nemen wij u mee langs mooie plaatsen die onze provincie rijk is. komt u meer te weten over de prachtige omgeving en ook de jeugdige reiziger moet goed opletten, want 'hé heb je dat onderweg gezien?'.

Als u op de helft van de rit bent wacht u een corona-proof ‘koffiemomentje pakketje’. Wat dit pakket bevat komt u te weten als u het in ontvangst hebt genomen :)

U kunt u voor deze autopuzzeltocht inschrijven door een e-mail te sturen naar deborahkreft@jamfietstocht.nl of via deze website onder het kopje Inschrijving.

Goed om te weten:
  • Om geld te kunnen afdragen aan Adullam en Mbuma vragen wij u een bijdrage van € 15 per auto. Dit bedrag graag vooraf overmaken naar rekeningnummer NL11INGB0004397123 o.v.v. Autospeurtocht 2021.
  • Wij willen u vragen de huidige corona-maatregelen in acht te nemen, denk bij gelijktijdig arriveren voor ‘koffiemoment pakketje’ dat u de anderhalve meter in acht neemt. Wij als bestuur zijn hier niet verantwoordelijk voor.
  • Aanmelden kan tot D.V. 15 mei 2021.
  • Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een kleurplaatwedstrijd. Geeft u bij inschrijving aan als u hier gebruik van wilt maken?
  • De route krijgt u bij aanvang van de autorit van ons.
Tot slot hopen wij op een mooie autorit met elkaar. En zien uw inschrijving graag tegemoet. Kijk voor actuele informatie op onze website: www.jamfietstocht.nl 

Hartelijke groet van het JAM-fietstochtcomité.

Wij steunen dit project

Betere werk- en ontspanomgeving

Het verbeteren van de zorgverlening, om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de zorgvragers, vraagt voortdurend aandacht.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie