Comité Krimpen aan den IJssel

  • Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

Vlakbij de locaties Wilgenheim, Molenheim en Polderheim zijn wij als comité Krimpen aan den IJssel actief voor Adullam.

Over dit comité

Als comité van Krimpen aan den IJssel houden we ons al sinds 1985 gedreven bezig met de (financiële) ondersteuning van de cliënten van Adullam. Vanuit o.a. de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland organiseren we met 13 enthousiaste leden verschillende activiteiten. Onze meest bekende evenement is de jaarlijkse Adullamverkoping op de tweede zaterdag van oktober. Ook kennen velen onze oliebollenactie in december.

Pay off in tekst ballon goed dat je er bent

Onze winkels en acties

Inzamelacties

We zamelen cartridges in.  Toners worden gerecycled en leveren zo weer geld op. Hieronder vindt u de inleveradressen:

Mevr. E. van Rij
IJsseldijk 202
Krimpen aan den IJssel

Mevr. C. van der Wal
Kerkdreef 39
Krimpen aan den IJssel

Winkel

U bent van harte welkom in het lingeriewinkeltje van Adullam comité Krimpen. In dit winkeltje verkopen we lingerie, badhanddoeken, sokken, keukensets en verschillende soorten kaarten.

Familie van Rij
IJsseldijk 202, Krimpen aan den IJssel

U kunt een afspraak maken voor bezoek met Emma van Rij, T 0180 23 95 83.

Jaarlijkse verkoping

Het is een begrip in de Krimpenerwaard: de jaarlijks terugkerende gezelligheid van de Adullam-verkoping in Krimpen aan den IJssel. Ieder jaar zetten honderden vrijwilligers zich in om dit grote evenement weer te doen slagen. Het is immers van groot belang dat onze gehandicapte medemens de zorgt krijgt die hij of zij nodig heeft!

Traditioneel wordt de tweede zaterdag van oktober gereserveerd in de agenda’s van vrijwilligers en bezoekers. De vrijdag ervoor wordt er hard gewerkt aan het opbouwen van de grote tent en de 120 kramen op het Tuyterplein.

Oliebollenactie

U kunt vast niet wachten tot december voordat u de overheerlijke oliebollen van Adullam Krimpen weer kunt verorberen! Daarom worden er in oktober alvast ruim 20.000 voor u gebakken op de jaarlijkse verkoping. Uw oliebollen voor de jaarwisseling bestelt u eenvoudig op www.adullamoliebollenkrimpen.nl. Genieten voor het goede doel!

Laatste nieuws

Lees hier nieuws over activiteiten van ons comité en Adullam.

Professionele bakkerijen dankzij giften

  • 04 april 2024
  • Vrienden van
  • Projectnieuws

Binnen Adullam hebben we 4 prachtige bakkerijen die te vinden zijn in Ede, Staphorst, Puttershoek en Nunspeet. In elke bakkerij worden dagelijks heerlijke producten gebakken. In de afgelopen periode zijn we gestart met de professionalisering van de bakkerijen.

Deelnemers met monchoutaart in Bakkerij Eliëzerhof
Lees artikel over Professionele bakkerijen dankzij giften

Zakelijke betrokkenheid

Wilt u ook als bedrijf bijdragen?

Als ondernemer kunt u ook lokaal uw betrokkenheid bij het werk van Adullam tonen. Informeer bij het comité naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Contact met comité Hardinxveld - Giessendam

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen wij u helpen?*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Wilt u contact opnemen met Comité Krimpen aan den IJssel, belt u dan met Pieter Vreeken, T: 0180 55 40 05 (alleen op werkdagen na 19.00 uur). U kunt ook contact opnemen via het bovenstaand formulier.