Als comité zamelen we diverse goederen in. Bruikbare kleding en speelgoed wordt door ons weer verkocht, plastic doppen en toners worden gerecycled en leveren zodoende geld op. Hieronder vindt u de inleveradressen:

Alle soorten toners en inktcartridges, inleveren bij: dhr. T. Koppelaar, Merwedestraat 82, Hardinxveld-Giessendam.
Ook kunt u hier gebruikt frituurvet inleveren! We krijgen voor het gebruikte frituurvet een vastgestelde vergoeding per liter. Doet u mee? Alle beetjes helpen!
Gebruikt frituurvet inleveren is gemakkelijk. Het afgekoelde frituurvet kan terug gegoten worden in de originele verpakking of afsluitbare plastic fles.
Wat u kunt inleveren:
  • Vloeibaar en vast frituurvet
  • Alle overige plantaardige oliën en vetten, o.a. olijfolie en zonnebloemolie
  • Grote restjes olie en jus uit de pan
Tip: bij gebruik van vast frituurvet is het belangrijk om het te laten afkoelen alvorens dit in een verpakking wordt gegoten. Let bij het afgieten altijd goed op dat u uzelf niet verbrandt.

Plastic doppen: Het gaat alleen om de plastic doppen zelf van bussen limonadesiroop en van water-, melk-, pap(vla)- of limonadepakken. In een recyclebaar dopje staat een driehoekje met daarin een cijfer. Uitsluitend de doppen met het cijfer 2, 4 en 5 zijn geschikt voor deze inzameling.
U kunt ze inleveren bij dhr. P. Goedhart, Peulenlaan 66, Hardinxveld-Giessendam.

Tweedehands kleding & gebruikte hoeden: mw. Den Dikken

Gebruikt speelgoed: mw. Hak en Theunissen
 

Wij steunen dit project

Vervoer vanwege identiteit

Ouders en verzorgers kiezen vanwege de identiteit voor Adullam. De ontvangen vergoedingen vanuit de overheid zijn echter al jarenlang niet toereikend voor het vervoer naar en van de dagactiviteitencentra.
Om u beter van dienst te zijn, maakt adullamzorg.nl gebruik van cookies » Meer informatie